Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Herkes İşini Yapsın, Artık İyi Niyet Yok

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Herkes işini yapsın, hakem maçı adil yönetsin. Artık iyi niyet falan yok. Kulüpler Birliğine öneri getireceğim, maçlarımız yurt dışından danışmanlar tarafından incelensin." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın açıklamaları:"Bizim güçlü bir kadromuz var. Hakem hatalarına değil kendimize bakmamız gerektiğini her zaman söyledik. Taraftarımız son dönemde bize "Yönetim Beşiktaş'a sahip çık" tezahüratı yapıyor. Göreve geldiğimiz 6.5 yıldır Beşiktaş'a sahip çıkıyoruz

"TARAFTARLARIMIZA SALDIRDILAR, İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜK"

Burada genelde imza töreni gibi mutlu günlerde bulunuyoruz. Ama bugün konumuz farklı. Bazı gerçekleri ortaya koymamız gerekiyor. Taraftarımıza saldırdılar, bu işin peşine düştük. Her yaptığımızı kamuoyunu önünde göstermeye gerek yok. Taraftar istiyor ki bu masaya elimizi vuralım. Bu görsel bir şeydir, bu şovdur. Ama biz bu konuda şov esaslı iş yapmadık.

"HAKEMLER İÇİN DE KONUŞMAK ZORUNDAYIZ"

Kişileri, camialardan ayırdık. Hataları yapan bireydir dedik. Karşı taraftan olan olaylarla ilgili 'üzüldük' denmesini beklerdim. Konya'da yaşanan olayların içindekiler gençlerimiz. İşe teknik yöneticilerin, görevlilerin karışması hakkında bir açıklama beklerdim. Beşiktaş ilk etapta kendi içerisine bakmak zorundadır. Profesyonel olarak maaş alanların öz eleştiri yapmak yerine bazı şeyleri hakemlerin üzerine atmaması gerekiyor ancak geldiğimiz noktada artık hakemler için de konuşmak zorundayız.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Herkes İşini Yapsın, Artık İyi Niyet Yok

"HATAYI VAR DEĞİL İNSANLAR YAPIYOR"

Beşiktaş ilk etapta kendi işine bakmalı. TFF maça çıkmamızı istedi ama biz Beşiktaş'a sahip çıkmak için bunu reddettik. VAR sistemini eleştirmiyorum. VAR iyi bir sistem. 10 dakika kesildi bakın ne kadar ihtiyaç duyuldu. Hatayı insanlar yapıyor, VAR değil. Türkiye'de bunun uygulaması rezalet. VAR'ın uygulanmadığı tek kulüp Beşiktaş.

"KULÜPLER BİRLİĞİNE ÖNERİ GETİRECEĞİM"

Beşiktaş, pış pış yapılarak idare edilecek bir kulüp değil. Herkes işini yapsın. Hakemlerin artık iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Cüneyt Çakır'ı Avrupa'da izliyorum. Nerede oradaki Çakır, nerede buradaki Çakır? Herkes işini yapsın, adil yönetsin. Kulüpler Birliğine öneri getireceğim, maçlarımız yurt dışından danışmanlar tarafından incelensin. Ahbap çavuş ilişkileriyle bu işler olmaz.

"FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM, ARTIK İYİ NİYET YOK"

Artık fikrimi değiştirdim, iyi niyet falan yok. Eyyamcılıkla bu işler çözülmez. Adil yönetsinler. Kulüpler birliği olarak bu maçların incelenmesini isteyeceğiz. Ahbap çavuş ilişkisi ile bu işler olmayacak. TFF 2,5 aydın toplantı yapamıyor Şu dönemde federasyonun tek misyonu gerçekten EURO 2024 mü? Kulüpler için hiç mi bir şey yok?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Herkes İşini Yapsın, Artık İyi Niyet Yok

"CANER İÇİN GECE 3'TE TOPLANDILAR"

Caner'e görüntüden ceza verildi, gecenin 3'ünde toplanıldı ve talimat değiştirildi. Biz söyleyince neden TFF Yönetim Kurulu 2.5 aydır toplanmıyor? Kulüpler olduğu için TFF var. Biz TFF'nin kulübü değiliz, TFF bizim federasyonumuz. Hz. Mevlana'nın güzel bir sözü var. Bunu hatırlatmak istiyorum. Edep aklın tercümanıdır. Herkes edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir.

SÖZLEŞMELERİN TL'YE ÇEVRİLMESİ KONUSU

Sözleşmelerin TL'ye çevrilmesi konusunda Maliye Bakanlığının belirlediği rakam esas alınacak. Bu bir kanun. Gerekleri neyse yapılacak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

fiko başgan:

Yalan haber arkadaşlar benim haberim yok bu laflardan. Hakem çok kolluyor bizi değilse kevgire dönecektik . Malmö de gördük zaten. Kollanmazsak kevgir oluyoruz. Anladıkki tek büyük Cimbom

1
11
yanıtYanıtla
kocakurt:

fedaresyon gs şampiyon yapmasaydı ekmekge muhtaç olurdu

yanıt7
yanıt1
DeNaYeR REis:

molde maçında mete kalkavan omayınca öttürdüler kartalı

yanıt0
yanıt4
objektif:

keko denayer bana bak o bi kere molde değil. Molde diyorum hani gs yi eleyen trömsö ile aynı ligden :) zavallı laf sokayım derken bile rezil oldu :)

yanıt1
yanıt0
subjektij:

Malmö diye dalga geçeyim derken molde deyip rezil olmak. Molde dediğin takımı senin takımın olan gese''yi eleyen Trömsö ile aynı ligden. İsveç bile değil. Ah primat aslanım benim.

yanıt0
yanıt0
Horoz20:

Türk futbolunun asıl düşmanı derin cincondur adamlar istedikleri gibi yönetiyor haluk Ulusoy zamanından beridir böyle Yusuf namoğlu ve ali dürüst gibi derin cinconlu adamlar mhkde tff de yer almamalıdır. Tarafsız kişiler gelmelidir. Ali koç başkanla beraber sağlam lobi oluşturmalısınız başkan

8
2
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Horoz kadar beyni yok, fikir üretip yorum yapar (: ü ürü üüüü.

2
6
yanıtYanıtla
adres ver:

karaktersiz veled-i sıpa. Sen o adamdan daha zekiysen neden bir klüp başkanı hala olamadın ???

yanıt0
yanıt0
Cim bom:

Ulan horoz20 sana 5 yıldızı takacağız ezik seni Cimbom u ağzına alma Abdest li misin ezik

4
4
yanıtYanıtla
ses:

peruklu senol sana diyor topun agzindasin

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title