Haberler

    Yusuf Namoğlu: "Hakemleri Uyaracağız"

    Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, milli arada hakemlerle toplantı yapacaklarını açıkladı.

    Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, milli arada hakemlerle toplantı yapacaklarını açıkladı.

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eğitimle ilgili eleştirilerine yanıt veren Namoğlu, "Milli takım arasında hakem hataları ve VAR'la ilgili toplantı yapacağız. Ligin ilk 2 haftası VAR protokolüne bağlı kalmayan hakemleri uyardık, düzelmişti. Şimdi yine uyarılar yapacağız. Hatalar varsa çalışmalar yapılacaktır. UEFA'da VAR eğitimi veren Murat Ilgaz hakemlerimize eğitim verecek" dedi.

    VAR'ın Avrupa'daki bazı ülkelerde de sorunlu başladığına vurgu yapan Yusuf Namoğlu, "VAR'ın açılışıyla ilgili 11 haftaya ihtiyaç var diye söylenmişti. Hatta Ali Koç bunu kabul etmişti. VAR, Almanya ve İtalya'da da sancılı başladı. Daha sonra bu uygulamadan memnun kaldılar. Türkiye'de VAR eğitimleri en iyi şekilde yapılıyor. Hata yapanları eğiteceğiz, iyi yapanları daha çok kullanacağız. Bu 2 haftalık arada analizleri yapacağız. Amacımız sahada adaletin sağlanması" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Merkez Hakem Kurulu Yusuf Namoğlu Fikret Orman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title