Haberler

    Kadro Dışı Kalan Volkan Demirel: Önemli Olan Takım

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de Kaptan Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının yankıları devam ediyor. 16 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen Volkan, takım arkadaşlarına destek vermeyi sürdürüyor.

    Volkan, kadro dışı kaldığı andan itibaren kadro içerisinde yıllardır tanıdığı Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal gibi isimlerle de hep iletişimde oluyor.

    "FENERBAHÇE'NİN BAŞARISI DAHA ÖNEMLİ"

    Kesinlikle takımın menfaatinin öne çıkarılmasını isteyen tecrübeli file bekçisinin, arkadaşlarına sürekli, "Önemli olan takım. Olurum ya da olmam ama Fenerbahçe'nin başarısı daha önemli. Başka şansımız yok, önemli olan takım, karar hakkında konuşmamak gerek" dediği öğrenildi.

    Öte yandan, takım içerisinde de Roberto Soldado, Mehmet Ekici, Martin Skrtel gibi isimlerin Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasına üzüldüğü ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
    500

    Yorumlar (22)

    Mustafa Gümüş:

    Volkan Demirel Fener bahçe kulübünün ve Fener bahçe Takımının bir efsanesidir her zamanda öyle olacaktır

    12
    10
    yanıtYanıtla
    1907-FB:

    BEN NASIL FENERBAHÇELİ İSEM SENDEN DE ŞÜPHEM YOK ADAMSIN VOLKAN KAPTAN ( İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR YORUM YAPANLAR )

    13
    4
    yanıtYanıtla
    FB:

    Volkan adamdır!!!

    5
    7
    yanıtYanıtla
    Volkan demirel:

    sen kimsin lan

    yanıt2
    yanıt1
    Gelen gideni aratıyor:

    25 yıllık fenerbahçeliyim aziz başkan bizi yaktı derken ali başkanda gideni aratır oldu. En iyisi ekmeksporlu olmak sanırım

    8
    4
    yanıtYanıtla
    ErenDerdiçok:

    Niye ülkemizde senelerini vermiş futbolcular çabuk harcanıyor gözden çıkarılıyor. ?

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Huseyin yilmaz:

    FB de Volkan gibi bir kaleci varken baska kaleci aramanin cok yanlis oldugunu dusunuyorum sakat olunca tamam bence hem mili takimin hem de fb nin yeri doldurulmayacak kaleci si dire

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Yol yakınken dönmelisin:

    Artık Ali Koç''un Trabzonsporlu olduğuna kesin kanaat getirdim. çünkü seçilirken de fenerlilerden çok trabzonsporlular sevinmişti. Şimdi de Fenerin puan tablosundaki durumu ve Volkanı kadro dışı bırakması da en çok onları sevindiriyor. Bu taraftar seni istemiyor artık #Ali Koç

    6
    4
    yanıtYanıtla
    black eagle:

    Fener acilen hoca değiştirmesi lazım. Fenerin acilen ya Yılmaz Vuralı yada Sergen yalçını getirmesi lazım. Çünkü bu teknik direktörler takımları hep küme düşmekten kurtarıyor. ptt ligine düşmek istemiyrsan paraya kıyacan Sergeni getirecen yapacak bişey yok. Erzurum kapmadan alın birini

    3
    6
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    HELAL OLSUN VOLKAN A TÜM GERÇEK. . . . F E N E R B A H Ç E TARAFTARI VOLKANI SEVER . VOKAN DA ONLARI . BURADA OLUMSUZ YAZI YAZANLAR F E N E R B A H Ç E . . . DÜŞMANLARI DUR :

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title