Haberler

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Yardımcılarının Gönderilmesi, Soğuk Savaş Dönemini Bitirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Aykut Kocaman'ın yardımcılarını takımdan göndermesi ve 3 futbolcunun kadro dışı bırakılmasıyla Cocu ve Comolli'nin ağırlığı arttı.

Fenerbahçe'de kaptan Volkan, Aatif ve Dirar'ın Dereağzı'na gönderilmesi ve Aykut Kocaman'ın yardımcılarının görevden alınması kararı sonrası Samandıra'nın havasında yumuşama başladı.

İkinci dalgada makas yemesi muhtemel olan Soldado, Valbuena ve Isla ile hem sportif direktör Comolli hem de teknik direktör Cocu toplantılar yaptı. Görüşmelerde oyunculara kendileriyle ilgili bir ön yargı olmadığı ve gerektiğinde forma şansı bulacakları anlatıldı.

Bu zirve sonrası problemli olarak görülen isimlerin, daha mutlu bir profil çizdikleri gözlendi.

COCU VE COMOLLI'NİN SAMANDIRA'DA AĞIRLIĞI ARTTI

Isla'nın iki maç üst üste 11 oynaması, Soldado'nun sonradan da olsa Başakşehir maçında kullanılması, pozitif havanın yükselmesini sağladı. Ayrıca kadro dışı kararları sonrası, Comolli ve Cocu'nun Samandıra'daki ağırlığı arttı. Yeni dönem için "Artık soğuk savaş bitti. Herkes tesislerde birbiriyle sohbet eder hale geldi" yorumları yapılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

memo:

sıcak savaş dönemine girdi galiba. . . hedef ptt 1 lig:)

9
7
yanıtYanıtla
since 1903 babanız beşiktaş:

Fenerin acilen ya Yılmaz Vuralı yada Sergen yalçını getirmesi lazım. Çünkü bu teknik direktörler takımları hep küme düşmekten kurtarıyor. ptt ligine düşmek istemiyrsan paraya kıyacan Sergeni getirecen yapacak bişey yok. Erzurum kapmadan alın birini. değilse bu çirkefbahçe ptt ligine düşecek. eğlence kalmayacak neye güleceğiz :)))

5
7
yanıtYanıtla
murat3535:

hadilan kimsiniz siz fenerle kıyaslamayın kendinizi fenerin tek rakibi GS dir

yanıt4
yanıt2
TURGUT ÖZMÜŞ.:

Başkanımız sayın Ali KOÇ, beye güveniyoruz, Herşeyin en iyisini yapacaktır, birde hain ve uğursuz aykutun neyi varsa temizlensin, yardımcı hocalar ve ona biat eden futbolculardan kulübümüz temizlenmeli.

8
2
yanıtYanıtla
fenerli:

coco dan olmaz. Ali başkan Sergeni yada Yılmaz vuralı getirmeli. Geçen yıllarda bu teknik direktörler hep takımları düşmekten kurtardı. Bizi de belki sergen kurtaracak. Ali boşgan kıy paraya getir sergeni. Ptt ligine düşmekten kurtar bizi. Yoksa mayısta bizi dalgaya alıp gülecek eğlenecekler :))

2
5
yanıtYanıtla
gurbetci:

koc fenerbahceyi bitiriyor istifa etse daha iyi olur madem cocuyu yollamiyor bu taraftar ikinizide yollayacak yakinda

2
4
yanıtYanıtla
koççç:

bi bitin artık ya. Adam daha yeni gelmiş 3 mağlubiyet hemen gönder. Ali koç gibi başkan mı var.

yanıt0
yanıt0
ErenDerdiçok:

Her puan kaybında üst sıralarla puan farkı artık belirgin biçimde açılmaya başladı kapanmayacak fark tabiki değil futbolda neler yaşandı tanık olduk mutlaka sanırım sistem futbolcuların uyumu psikolojik rahatlama olur ise Fenerbahçe başarıyı yakalayacaktır fakat reel çözümler üretilmeli aksi durumda gidişat içacıcı olmayacaktır.

3
2
yanıtYanıtla
Naks Kadim:

bir fenerbahçeli olarak yüz yılın en berbat takımı kuruldu . tebrikler cocu tebrikler ali koç zorla takımın maclarını izlemekten sogutuyorsunuz bizi . allahtan basket takımı var kral obra var .

2
3
yanıtYanıtla
cantekin:

bekleyin bir iki hafta sonra maçlara taraftarlar da gitmez artık arkanda olan bu cefakar ve vefakar fenerbahçe taraftarınıda bulamayacaksın çünkü iş oralara doğru gidiyor çare bulmak çözüm bulmak dururken getirdiğin menejerin ve teknik direktörün bütün saçmalıklarına göz yumarak arka çıkmaya devam ediyorsun hemde bu taraftarın bütün ısrarlarına rağmen

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title