Haberler

Mehmetçik Gece Gündüz Operasyonlarını Sürdürüyor

Mehmetçik gece gündüz operasyonlarını sürdürüyor Türkiye-Irak sınırında 3 bin rakımlı dağlarda teröre aman verilmiyor Mehmetçik terör örgütü PKK'nın kış yapılanmasına izin vermiyorŞIRNAK - Irak sınırına sıfır noktada bulunan Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçesi kırsalında...

Mehmetçik gece gündüz operasyonlarını sürdürüyor

Türkiye-Irak sınırında 3 bin rakımlı dağlarda teröre aman verilmiyor

Mehmetçik terör örgütü PKK'nın kış yapılanmasına izin vermiyor

ŞIRNAK - Irak sınırına sıfır noktada bulunan Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçesi kırsalında teröristlerin Türkiye'ye girişlerini önlemek için operasyonlarını aralıksız sürdüren Mehmetçik, 3 bin rakımlı yüksek dağları mesken tutarak gece gündüz vatan nöbeti tutuyor.

Bölücü terör örgütü mensuplarının ülkeye kaçak yollarla girmelerine engel olmak için bölgede operasyonlarını sürdüren silahlı kuvvetleri Kuzey Irak sınır hattında kuş uçurtmuyor. Uludere ve Beytüşşebap'ta gece gündüz vatan nöbeti tutan Mehmetçik 3 bin rakımlı dağlarda operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Mehmetçik, Marinus bölgesi, Kato Dağı, Feraşin Yaylası, Kovankaya, Bölücek köyü, Suvarakontra Geçiti bölgelerinde kuş uçurtmuyor. Bir çok bölgeye eş zamanlı operasyon yapan Beytüşşebap Alay Komutanlığı ve Ayvalık Tabur Komutanlığı personellerine güvenlik korucuları da eşlik ediyor. SİHA ve İHA'lar sürekli keşif uçuşları yaparken, atak ve skorsky tibi helikopterler ise bölgeye hakim dağlara asker konuşlandırmaya devam ediyor.

Bölgede yüzlerce mağara imha eden güvenlik güçleri bölgede teröristlerin kış üstlenmesine izin vermiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beytüşşebap 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title