Haberler

    Göztepe'ye Transfer Olan Yasin Öztekin, 8 Maçta 7 Gole Etki Etti

    Güncelleme:

    Göztepe'de forma giyen Yasin Öztekin 8 maça 5 gol ve 2 asist sığdırarak takımını sırtladı.

    Transfer döneminde birçok takımı peşine takan Yasin Öztekin, Galatasaray'la sözleşmesi sona erdikten sonra Bursa'yla anlaşmak üzereyken tercihini son anda Göztepe'den yana kullanmıştı.

    Sporx'in haberine göre; 31 yaşındaki futbolcu geride kalan 8 haftada skora sağladığı katkıyla Süper Lig'e yazın transfer olan oyuncular arasında takıma en çok fayda sağlayan oyuncu oldu. 8 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergileyen Yasin, son Kasımpaşa maçında da attığı jeneriklik golle gündeme gelmişti.

    MİLLİ TAKIMA ALINMAMASI KIZDIRMIŞTI

    Başkan Mehmet Sepil'in takıma kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiği Yasin'in bu performansıyla milli takıma çağrılmaması da tepki çekmişti. İzmir ekibinin patronu, Yasin için, "Milli takıma nasıl alınmıyor. Ondan iyi performans gösteren oyuncu mu var" sözlerini kullanmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yasin Öztekin Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (19)

    since 1903 babanız beşiktaş:

    Yasin şu anda gs kadrosundaki futbolcuların 90 ından daha yetenekli bir futbolcu. ancak bu paragöz paratorun egosu yüzünden geseden ayrıldı. gese bunu çok arar. bu paragöz geseye çok zarar veriyor. aldığın futbolcuya bir bak. onyekuru diye birini almışsın bu futbolcudan süper ligde alt sıralara oynayan takımlarda bile (erzurumda, fenerde) bir sürü var. bir sürüde para verdin yazık. geseyi batırdın paragöz

    3
    7
    yanıtYanıtla
    aslan kral:

    okadar begenıyosanız kendınıze alsaydınız ya ınlettınız ortalıgı ne ısı var besıktasta dıye :))

    yanıt3
    yanıt1
    noterosman:

    yav he he , tabi canıııım , 10 yıl forma giyemeyen taraftar grubu ahahahaha

    yanıt3
    yanıt1
    pendikli:

    parayla alakası yok biat edeceksin

    yanıt1
    yanıt1
    HIRBO:

    YASİNİ GSDEN GÖNDEREN ZİHNİYETİ. . . .

    6
    3
    yanıtYanıtla
    ARDA TURMAYAN:

    kebap ateşini iyi yelleyemeyince Baş kebapçı fatih postalamış. Birisi şu galatasaray yönetimini uyarmıyormu . siz Kebapçı değil futbol takımısınız diye.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    DEDE:

    NE KADAR ANDAVALSIN

    yanıt0
    yanıt1
    kebapçı selahattin:

    Gördüğüm yerde dövecem araya kıramadığım adamları koyma artık :))))

    yanıt0
    yanıt0
    MERSİNDEN TAHSİN:

    Göz göz hiç iyi transfer yapmadı ama şansı yaver gidiyor. Seviyorum bu takımı. Stadı da yapılıyor. Ama Transfer şart.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    pendikliyim:

    terimin kazandırdıgı topculara degil biat etmeyip gidenlere bakın erende o kervana katılır yakında

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title