Haberler

Aykut Kocaman ve Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, Ali Koç'a Cevap Verecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman ve eski kaleci antrenörü Murat Öztürk, Ali Koç'un iddialarına basın toplantısıyla cevap verecek. Kocaman, basın toplantısını Cumartesi günü yapacak.

Spor Toto Süper Lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde 3 yardımcı antrenör ile yollar ayrılmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün kulüp kanalı FB TV'de yaptığı açıklamalarda Beşiktaş maçı öncesi yardımcı antrenörlerin bir halı getirdiğini, halının ne olduğu sorulunca da 'Beşiktaş bugün bizi yenecek, biz de hocanının cenazesini bu halıyla kaldıracağız' dediklerini söyledi.

KOCAMAN, CUMARTESİ GÜNÜ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Ali Koç ayrıca kulübe ait bazı gizli bilgilerin dışarıya sızdırıldığını ifade etti. Bu açıklamaların ardından Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman, Cumartesi günü bu iddialara cevap vermek için basın toplantısı yapmaya karar verdi. Eski kaleci antrenörü Murat Öztürk, ise yarın basın toplantısı düzenleyecek.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

Aykut Kocaman:

Yardımcılarının ne yaptığını bilmemde. Bu işin Aykut Hocayla bir alakası yok. Aykut hocanın adamlığı, karakteri. duruşu. ve fenerbahçe için gerek futbolculuğunda gerek antrenör olarak kariyeri bellidir.

18
9
yanıtYanıtla
Cem:

Alex olayi?

yanıt2
yanıt1
fb li:

ALİ KOÇ BAŞKAN OLMADI BAŞARAMADIN , TÖKEZLEDİN AYKUT HOCAYI BU İŞİN İÇİNE KATMA

13
12
yanıtYanıtla
cemil meriç:

Aykut hoca giderken parasını aldı volkan kontratta yazanı alıyor alt yapıyı çalıştıranlar 15 senede 1 topçu çıkaramadı, bunlar gerçek fenerli değil , 621 milyon euro borç bırakmışlar kulube siz hala bunların fenerbahçeliliği tartışılmaz diyorsunuz, BAŞKAN DOĞRU YOLDASIN HEPSİNİ TEMİZLE SANA İNANIYORUZ. . .

11
7
yanıtYanıtla
taner:

ERSUN GELMEZSE FENER KÜME DÜŞER BU İŞİN ŞAKASI YOK FENER DAHA SİVAS KASIMPAŞA GS VE TRABZON GİBİ GÜÇLÜ TAKIMLARLA OYNAMADI HAKEZA AKHİSAR FENERİN BELALISI ONLA DA OYNAMADI COCUMOLLI OLDUĞU SÜRECE BU TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ BU NEYİN İNADI ANLAMIŞ DEĞİLİM AKLIN YOLU BİR BU TAKIMA BU LİGİ BİLEN YERLİ BİR HOCA LAZIM O DA FENERİ NİSANDA ŞAMPİYON YAPAN ERSUN HOCAYI GETİRMEK AKSİ TAKDİRDE FENER COCU GİTTİ Mİ KALDI MI SORULARIYLA ZAMAN KAYBEDER FENER UÇURUMA GİDER

15
3
yanıtYanıtla
Kenan:

Diğer takımların zayıflığında şampiyon yaptı ts 3 defa gitti hep kovuldu bi ersundur tutturmuşsunuz AYKUT BİZİM KOCAMAN GURURUMUZDUR

yanıt4
yanıt0
Wolfadana:

Aykut kocaman FENERBAHCE nin virüsü, 3 temmuz olayinin asil sebebide kendisidir . . . aziz yildirim baktiki bundan cacik olmaz hemen sivasspor ara kayseriyi ara eskisehiri ara oh negüzel . . . uyanin artik uyanin. . . sifirdan tertemiz bir FENERBAHCE geliyor . . . hazmedemeyenlerde zaten icerdeki yilanlar gibi sahte FENERBAHCE lilerdir

2
13
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

adanalı oldugun belli angut. .

yanıt0
yanıt0
vardarlı:

siz var ya siz. bu suni aykutu daha çoook arayacaksınız çirkefbahçeliler.

8
5
yanıtYanıtla
SÖR Aykut Fergüson:

oh oh süper yiyin birbirinizi böyle böyle kümeye işte :)

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title