Haberler

Berkay Şahin'in Burnunu Kıran Arda Turan'ın Eşinden İlk Açıklama: 3'üncü Şahıslar Aileme Zarar Veremez

Güncelleme:

Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yaptıktan sonra Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan, Instagram'dan açıklama yaparak 3'üncü şahısların ailesine zarar veremeyeceğini söyledi.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın, eğlence mekanında Berkay'ın burnunu kırmasının ardından Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'dan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan, yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

"MUTSUZLUKLA BESLENEN HAZIMSIZ İNSANLARLA TANIŞTIM"

Aslıhan Doğan Turan, çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından şu sözlerle açıklama yaptı: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım.

Berkay Şahin'in Burnunu Kıran Arda Turan'ın Eşinden İlk Açıklama: 3'üncü Şahıslar Aileme Zarar VeremezArda-Aslıhan Turan

"3'ÜNCÜ ŞAHIS BANA VE AİLEME ZARAR VEREBİLECEK NİTELİKTE DEĞİL"

Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedi. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3'üncü şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim."

Berkay Şahin'in Burnunu Kıran Arda Turan'ın Eşinden İlk Açıklama: 3'üncü Şahıslar Aileme Zarar Veremez

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Kavganın sebebi ise Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması gösterildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

Berkay Şahin'in Burnunu Kıran Arda Turan'ın Eşinden İlk Açıklama: 3'üncü Şahıslar Aileme Zarar VeremezBerkay-Özlem Ada Şahin

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Aslıhan Doğan Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (113)

KÖFTECİ SELAHATTİN:

ARDA İŞTEN ÇIKARILAN VE BEŞ PARASI OLMAYAN BİRİ OLAYDI BU OLAYIN ÜZERİNE ÖNCE SEN EVİ TERK EDERDİN, SONRADA AİLEN ARKASINA BOŞANMA DAVASI AÇARDI. SEBEP: '''' ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK '''' PARA SEN NELERE KADİRSİN OĞLUM BE

36
0
yanıtYanıtla
URFALI:

senin ailen niye başka aileye zarar veriyor utananmaz kadın

29
0
yanıtYanıtla
bravo kadın sana:

hatasına rağmen erkeğine sahip çıkan kadınları alkışlıyoruz. kimse melek değil. eğer affetmeyeceksek hataları evli çift kalmaz. bravo kadın sana

5
23
yanıtYanıtla
Galip:

Ben olayın hukiki boyutunu anlamadım. Şimdi vatandaş arkaşlarıyla bara gidecek şarkıcının eşine tacizde bulunacak kocası berkay haklı olarak eşini koruyacak ve örnek verdim vatandaş mustafa berkayın burnunu kıracak ve çekip gidecek. Yahu vatandaş bunu yapsa şu an sorguda olmaz mı

26
1
yanıtYanıtla
Komi:

İnsan eşini yanında olurda burda ardanın yaptıklarından sonra biraz gurur varsa bu açıklama olmaz

23
3
yanıtYanıtla
omar:

Burda üçüncü şahıslar ailene zarar vermiyorki 2. şahıs gidip milletin ailesine zarar verip üstünede burun kırıyor. Bu şekilde açıklama yapmakta para için her şeye göz yumarım demekle aynı şey.

23
0
yanıtYanıtla
HEYBETLİ MEHMET EMİN:

PARA İÇİN GÖZ YUMULUR HER YANLIŞA. . .

20
3
yanıtYanıtla
adalet bakanı susma bu duruma:

İstanbul cumhuriyet savcılığı hala ne duruyor, darp ve taciz TCK da suçtur. Ayrıca silah ruhsatsız da olabilir. Atın cezaevine gerçekten adalet herkeseyse arda turanı.

22
1
yanıtYanıtla
KUYRUĞU DİK TUTMALAR:

Kuyruğu dik tutmaya çalışıyor. ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ. BU ARADA ARDA ZATENKENDİNİ BİTİRDİ EVLİLİĞİDE ÇOK SÜRMEZ BURAYA DA YAZIYORUM

21
1
yanıtYanıtla
Birisi:

kuma da getirse üçüncü şahıslar zarar veremez çünkü $$$$$$$$

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title