Haberler

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan Kavganın Detaylarını Anlattı: Ensemden Tuttu Ben de Kafa Attım

Güncelleme:

Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yaptığı iddia edilen ve şarkıcı Berkay'ın burnunu kıran futbolcu Arda Turan, TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa sunucularına yaptığı açıklamada sarkıntılık iddialarını kabul etmedi.

"BERKAY ENSEME DOKUNUNCA KAFA ATTIM"

Canlı yayında Arda Turan anlattıklarını aktaran Gülşen Yüksel Salt şunları aktardı: "O hanımefendi ( Özlem Ada Şahin ) ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu, bir saat sonra mekana Berkay geldi. Yanıma gelip 'Kaptan seninle yarın görüşelim' dedi. Bende 'Tamam Berkay konuşalım' dedim. Ben önce şaka yaptığını zannettim sonra ensemden tuttu bende sinirlendim 'Sana ne oluyor dedim' kafayı koydum. O ana kadar neden kavga ettiğimiz anlamadım olayın içeriğini sonradan Aslıhan'dan öğrendim.

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan Kavganın Detaylarını Anlattı: Ensemden Tuttu Ben de Kafa Attım

"HASTANEYE SİLAHLA GİTTİM, HELALLEŞTİK VE SARILDIK"

Duyduklarım karşısında şok oldum hemen hastaneye gittim evet yanımda silah vardı. ben kimsenin karısına kızına asla bakmam 'Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim. hastanede yanlış anlaşılma olmuş diyerek helalleştik sarıldık öyle ayrıldık sonra da onlardan böyle açıklamalar geldi. Yaptığım yanlış cezamı da alacağım."

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Kavganın sebebi ise Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması olduğu iddia edildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi.

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan Kavganın Detaylarını Anlattı: Ensemden Tuttu Ben de Kafa Attım

Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Özlem Ada Şahin Arda Turan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (103)

yorumcu:

adam kafa attım diyo kadın yumruk!! gerçekçi olun adamın biri ensenizden tutup artislik yaparsa kafayı koyarsınız, bu kadar basit. Arda düşmanlığı birilerinin içine çok fena işlemiş. .

7
18
yanıtYanıtla
Sözün bittigi yerdeyiz:

ha arda ha berkay ikiside hovarda ikiside laik sistemin acı meyvaları,sözün bittigi yerdeyiz.

yanıt5
yanıt0
AKEPE:

2023 AKP MİLLETVEKİLİ ARDA TURAN ESKİ MİLLİ FUTBOLCU AY PARDON GAZETECİ DÖVEN ŞARKICININ BURNUNU KIRAN AHKAM KESEN MİLLİ FUTBOLCU VE MAFİA BABASI ARDA TURAN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.

17
4
yanıtYanıtla
REİS:

hadi ordan çapulcu

yanıt4
yanıt8
Kadıköy:

Her nedense konu berkay ve eşi olunca sana inanıyorum arda. Hem berkayın eşi de aman aman bi hatun değil sokakta 1000lerce var. Komplo. Arda haklı

7
13
yanıtYanıtla
bbztt:

beyler adamın biri gelse sizin ensenizden tutsa öylece durucakmısınız?

5
13
yanıtYanıtla
anti_arda:

hadi be ordan arda''nın ne halt oldugunu bilmiyor muyuz. hep sizin gibiler şımarttı bu topçu bozuntusunu

yanıt9
yanıt2
arda adamdır:

boyle bırsey yapcagını dusunmuyorum

6
12
yanıtYanıtla
Kanki:

Ardayı büyük bir başarıyla transfer eden başakşehirden bir açıklama yok. Hayret transfer sırasında çok övünüyorlardı

16
0
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

laikligin acı meyvaları bunlar;(();)

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title