Haberler

Dünyanın En Ünlü Tenisçilerinden Nadal, Memleketindeki Sel Felaketi Sonrası Temizleme Çalışmalarına Katıldı

Güncelleme:

Dünyanın önde gelen tenis sporcularından Rafael Nadal, ülkesi İspanya'da yaşanan sel felaketi sonrası temizleme çalışmalarına katıldı.

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 10 kişinin hayatını kaybettiği memleketi Mayorka Adası'ndaki sel felaketi sonrası eline süpürge alarak temizleme çalışmalarına katıldı. Felaket nedeniyle tahliye edilenler ya da evlerini su basanlara spor tesisi ile tenis akademisinin kapısını açan Nadal, daha sonra temizleme çalışmalarına yardım etti.

Felakete ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan İspanyol tenisçi, "Bugün Mayorka için üzücü bir gün. San Llorenç'daki şiddetli sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten başsağlığı temenni ediyorum." açıklamasını yaptı.

Dünyanın En Ünlü Tenisçilerinden Nadal, Memleketindeki Sel Felaketi Sonrası Temizleme Çalışmalarına Katıldı

İSPANYOLLAR BOY BOY HABER YAPTI

Eline süpürge alarak kasaba halkına destek veren Nadal'ı çalışırken gösteren fotoğraflar, İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Marca'da da yayımlandı. Haberde, ünlü tenisçi için, "Ailesi ve arkadaşları dolayısıyla doğduğu Mayorka'ya bağlılığıyla bilinen tenisin bir numarası, dün bir kez daha bunu gösterdi ve halka mümkün olan tüm yardımı yapmak için eline süpürge almaktan tereddüt etmedi." ifadeleri kullanıldı.

Dünyanın En Ünlü Tenisçilerinden Nadal, Memleketindeki Sel Felaketi Sonrası Temizleme Çalışmalarına Katıldı

Nadal'ın başarısının sadece sportif açıdan kaynaklanmadığı belirtilen haberde, "Bu hareketi onun alçak gönüllülüğünü gösterdi. Bir kez daha, hem tenis kortu içinde hem de dışında örnek bir sporcu yaptı." denildi.

Söz konusu felakette 10 kişi ölürken, sel sularına kapılan 5 yaşındaki bir çocuk da kaybolmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

artvin:

bizim arda turan da barlarda ününe gelene kafa atsın ancak

19
1
yanıtYanıtla
Selçuk bey:

bizim sporcular anca olay çıkarsın

15
0
yanıtYanıtla
Ayşegül:

bu ardaya kapak olsun

14
1
yanıtYanıtla
vatandas:

''Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim '' olay budur , ahlak olmayınca olmuyor.

13
0
yanıtYanıtla
DOBRACI:

ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM BEN BİRİNE HAKLI İKEN TOKAT ATSAM MAHKEMEYE SEVKEDİLİRİM ADAM TACİZ EDİYOR KAFA ATIYOR RUHSATSIZ SİLAHLA HASTANEYE GİRİYOR HİÇBİRŞEY OLMUYOR ÇİFTE STANDART OLAN ÜLKEDE HUZURU SAĞLAYAMAZSINIZ.

11
1
yanıtYanıtla
35:

Arda da öğrensin , başkasının namusuna bakacağına bunlara baksın insan gibi .

9
1
yanıtYanıtla
asd:

müslüman yapmaz öyle bir şey bizimde zengin gemicikler sahibi olanlar var asla ve asla bu nadal ın mertebesine ulaşamaz bence cennete nadal bizim zengin müslümanlardan önce gitmeli. . .

yanıt3
yanıt2
arda turan:

sporcu dediğin böyle olur bizim sporcumuzda gidip başkasının karısına sulansın üstüne dövsün

10
0
yanıtYanıtla
rex:

gercekten bu adamı tebrık edıyorum ben şahsen bunlara bakarak fakir olarak sel felaketi olsa ancak kendıme gelen zararı düzeltmeye çalışırım adam milyonluk gitmiş yardım etmeye helal olsun

9
0
yanıtYanıtla
Geldim Gördüm Alkışladım:

Bravo Rafa

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title