Haberler

"Hakkınızı Helal Edin" Mesajı Atıp Babasının Mezarı Başında İntihar Etti

Güncelleme:

Bolu'da, ekonomik ve ailevi sorunlar nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Dursun Y. (40), yakınlarına cep telefonundan "Ben babamın yanına gidiyorum. Hakkınızı helal edin" mesajı gönderip, babasının mezarı başında tüfekle intihar etti.

CEP TELEFONUNU AÇMADI

Bolu'da yaşayan, 4 çocuk babası Dursun Y., iddiaya göre, sabaha karşı cep telefonundan bazı yakınlarına "Ben babamın yanına gidiyorum. Hakkınızı helal edin" mesajını gönderdi. Sabah uyandığında mesajı okuyan ve ismi öğrenilemeyen kuzeninin aradığı Dursun Y., cep telefonunu açmadı.

BABASININ MEZARI YANINDA CESEDİ BULUNDU

Şüphelenerek, saat 10.00 sıralarında, Seyit Köyü Mezarlığı'na giden kuzeni, Dursun Y.'yi babasının mezarı yanında kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. Kuzenin ihbarı üzerine mezarlığa sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Dursun Y.'nin başına dayadığı tüfeği ateşleyerek, yaşamına son verdiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bir süredir ekonomik ve ailevi sorunlar nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen Dursun Y.'nin intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte olay yerinden görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

Doğrucu Davut:

Parasız kalmaya gör, bir bakarsın dost dediklerin düşman olmuş

28
0
yanıtYanıtla
veli:

bence bu haberleri vermeyin sansür yapın millet anlamasın kriz oldugunu

18
4
yanıtYanıtla
MERTTTT:

BU SENE EKONOMİK KRİZ SEBEBİYLE ÇOK KİŞİ İNTİHAR EDECEK!!!!

17
5
yanıtYanıtla
,,,:

nasıl insansınız sanıyormusunuz o kararı alan insan sonrasını cocuklarını hiç düsünmedi. o sıcak koltuklarınızda atıp tutmak kolay yokluk aclık cıkmazzlık nedir kafasına sıkmak nedir kaldırıp sorsanıza ona. oğluna bir pantolon alamadı diye intihar etti biri birkaç gün önce susun o çirkin ellerinizi ve ağzınızı kapatın. .

21
1
yanıtYanıtla
...:

daha sonra çanakkalede bir diğer vatandaş evime ekmek götürecek param yok diyerek intihar etti. . buradan atıp tutuyorlar. . çok haklısınız. .

yanıt6
yanıt2
Sofi Mehmet:

İman eksikliği nedeniyle intihar eden kişinin cenaze namazı nasıl kılınacak. hem bu dünyada hemde ahirette işi zor

3
18
yanıtYanıtla
J:

BU ÜLKEDE KUL HAKKIYLA YETİMİN HAKKIYLA KRALLAR GİBİ YAŞAYAN NİCE MUHTEREM MÜSLÜMAN VAR. NİCE NAMAZLAR KILINDI KİMİLERİNE BIRAK ONA KILINMASIN. BIRAK DİĞER TARAFIDA ONA KALSIN. BIRAK BU İŞLERİ HERKEZ İŞİNE BAKSIN . HAŞA SEN YARADAN MISIN SOFİİİ

yanıt16
yanıt2
...:

Sana mı kaldı sofi mehmet diğer tarafı işin. . adam bu dünyadayken yapsaydın ya yardımını. .

yanıt9
yanıt1
Necati:

Ben de dindar ve muhafazakar bir insanım ama Sofi Mehmet''in yazdığı şu ortama hiç ama hiç uymadı. Belki kendini kaybetti. Akli melekeleri yerinde değildi. Bunları bilemeden hüküm vermek çok yanlış. ALLAH''ın bileceği konularda yazı yazmayın lütfen. . .

yanıt2
yanıt0
Mebrure:

cenaze namazını kılacaksın , gerisini Allaha bırakacaksın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title