Haberler

Sinan Akçıl: "Araya girmeseler hayırlı olmayacaktı."

Güncelleme:

Sinan Akçıl, Arda'nın burnunu kırdığı popçu Berkay'ı hastanede ziyaret etti. Sermiyan Midyat ile olan kavgası hakkında konuşan Sinan Akçıl, Midyat'ın 'Çakma Justin Bieber' yorumuna karşılık verdi.

Berkay'ı hastanede ziyaret eden Sinan Akçıl, Amerikalı oyuncu Kristanna Loken'ın doğum günü partisinde kavga ettiği Sermiyan Midyat'ın kendisi hakkında yaptığı "Çakma Justin Bieber" yorumuna karşılık verdi.

"SÖZLERİNE KALE ALMAM"

Yaşadıkları kavga sonrasında Sermiyan Midyat açıklama yapmış, Akçıl için 'Çakma Justin Bieber' ifadelerini kullanmıştı. Sinan Akçıl'a bu sözleri hatırlatılınca "Onun sözlerine kale alacak durumum yok. Ama 150 kişinin aramıza girmesi iyi oldu. Yoksa o saygısızlığa fazla tahammül edemeyecektim, pek hayırlı olmayacaktı."

Sinan Akçıl: 'Araya girmeseler hayırlı olmayacaktı.'

NE OLMUŞTU?

Hollywood yıldızı Kristanna Loken'ın doğum günü için mekana gelen Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl magazin muhabirlerinin içeri girmesi ile tartışmaya başladı. Sermiyan Midyat, "Bunları kim içeri aldı, çabuk dışarı çıkarın" diyerek ağır hakaretlerde bulundu. Olumsuz yanıt alan ve gazetecilere küfür eden Midyat'a, Sinan Akçıl müdahale etti.

Sinan Akçıl: 'Araya girmeseler hayırlı olmayacaktı.'

Bunun yanı sıra iddialara göre Kristanna Loken'e kaba bir üslupla konuşan Sermiyan Midyat'a Sinan Akçıl sert bir şekilde karşı çıktı ve "Sen bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun" dedi. Bu cümleye sinirlenen Sermiyan Midyat ise Sinan Akçıl'a çatal fırlattı ve ardından yumruk savurdu. Sonrasında ise doğum gününe gelen diğer davetliler araya girdi.

Sinan Akçıl: 'Araya girmeseler hayırlı olmayacaktı.'Kristianna Loken

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sermiyan Midyat Sinan Akçıl Midyat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title