Haberler

Arda Turan ile Berkay Arasında Yaşanan Olayın Polis Tutanağı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan olayın polis tutanağı ortaya çıktı.

Arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanda Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e ''Çok güzel bir kızsın, bekar olsam seni kaçırmazdım'' dedi. Bu lafı duyunca çok sinirlenen Berkay da Arda Turan'a ''Gelsene seninle bir konuşalım'' dedi. O sırada ''Ne oluyor?'' diyen Arda Turan, Berkay'a yumruk attı.

Arda Turan ve Berkay Arasında Yaşanan Olayın Polis Tutanağı Ortaya Çıktı

POLİS TUTANAĞI ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan tüm bu olayların ardından Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, eşinin burnunda 15 tane kırık olduğunu, öte yanda gerekli, hukuksal işlemlerin başlatıldığını açıkladı. Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan bu olayın ardından polis tutanağı ortaya çıktı.

Arda Turan ve Berkay Arasında Yaşanan Olayın Polis Tutanağı Ortaya Çıktı

İŞTE O TUTANAK:

Arda Turan ile Berkay Arasında Yaşanan Olayın Polis Tutanağı Ortaya Çıktı

ARNAVUTKÖY

SUÇ NO

1010

KASTEN YARALAMA – TEHDİT

FF

Olay Özeti

10.10.2018 Günü saat:13.30 Sıralarında idaremiz özel hastanesinde Silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş,burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü Saat:05.30 Sıralarında Arda TURAN ile Berkay ŞAHİN isimli şahıslar Hastanenin Acil servisine geldikleri,Şahısların alkollü ve gergin oldukları Arda TURAN isimli şahsın belinde kabarıklık olduğu Özel güvenlik görevlileri tarafından gözlenmiş,şahıslar görevlilere hitaben her hangi bir olumsuzluğun olmadığını söylemişler ve Acile yakın yerde olan Cekap Servisine girmişler,burada konuştukları esnada Murat DALKILIÇ isimli şahıs hastaneye gelmiş,şahıslar kendi arasında zaman zaman yüksek ve alçak sesle tartıştıkları,daha sonra Berkay ŞAHİN isimli şahsın muayenesi yapılmış,adlı rapor düzenlenmiş,ayrıca şahısların tartıştığı yerin çalışanları mesai başladığında zeminde ve Fotokopi cihazında isabet ile mermi çekirdeği bulmuş,ancak yaşanan tüm olaylar her hangi bir polis merkezine bilgi verilmemiş.

10.10.2018 tarih ve 07.45 Saatli adli rapor incelendiğinde Berkay ŞAHİN isimli şahsın burnunun kırık olduğu tespit edilmiş,hastane görevlilerinin Arda TURAN isimli şahsın muayene edilmemiş olduğu tarafımıza beyan edilmiştir.Olay esnasında Hastanede Amir konumunda Özel güvenlik görevlisi Harun AKTAŞ isimli şahsın olduğu anlaşılmış,Hastanenin Kamera görüntüleri incelendiğinde Arda TURAN isimli x şahsın elinde Siyah renkli tabanca olduğu izlenmiş,Silahın ateş alma anı kamerada tespit edilememiş,olayın gerçekleştiği zeminde yerde bir isabet, Fotokopi makinesinde bir adet,ayrıca bir adet mermi çekirdeği olay yeri inceleme ekibi tarafından muhafaza altına alınmıştır.

Kasten yaralama olayının Sarıyer ilçesi Emirgan Mahallesi Saf saf sokak N:39 Sayılı içkili eğlence yerinde gerçekleştiği tespit edilmiştir. Olay günün Beşiktaş C.Savcısı Utku KİBRİTÇİOĞLU na anlatılmış,Kasten yaralama Silahla tehdit Ceraim verilmesi Arda TURAN isimli şahsın yakalanması,Tabancanın bulunması için çalışma yapılmasını,Berkay ŞAHİN in Müşteki eşi Özlem ŞAHİN in ve Murat DALKILIÇ isimli şahısların Bilgi sahibi olarak ifadelerinin alınması,olay yeri inceleme yapılmasını,Kamera görüntülerinin alınmasını,hastanede olaya tanık olan personelin bilgi alınmasının yapılmasını,Müşteki Berkay ŞAHİN in eşi olan Özlem ŞAHİN in beyanında Cinsel taciz mevzusu geçir ise bu konu ile ilgili tekrar C.Savcısından talimat alınmasını,konu ile ilgili gelişme olur ise tekrar C.Savcısından talimat alınmasını talimatlarını vermiş, Ayrıca talimatın devamında Hastanenin Özel güvenlik görevlisi Harun AKTAY isimli şahsa Suç bildirmemekten ayrı bir tahkikat evrakı hazırlanmasını ikmalen gönderilmesi talimatlarını vermiştir. Müşteki Berkay ŞAHİN in Hastaneden darp edildiğine dair Doktor raporu temin edilmiş,tahkikata başlanmıştır.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (12)

Beşiktaş 35:

Arda içerde çay içip çıkar;)

6
0
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

içerde çay verirlerse aslaa hakkımı helal etmiyorum.

yanıt1
yanıt0
Şebnem:

ona aslaa çay vermezler.

yanıt2
yanıt0
güvenlikçi görememiş adalet görsün bari:

hastanede mermi çekirdeği. . hastane güvenlik görevlisi galiba görme ve işitme engelli olmalı ey adalet, aç gözlerini kötü adamlar sahada, hastanede, kısaca her yerde. .

6
0
yanıtYanıtla
12345:

battıkça batıyosun dibe doğru gidiyorsun. ardayı çekemiyorsunuz kıskanıyorsunuz diyenler olabilir ama biliyorsunuz ki bu arda daha ne yapması gerekiyor ceza alması için

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şaka gibi , olan özel güvenliğe olacak gibi gözüküyor bu iki serseriye bi bok olmaz :)

2
1
yanıtYanıtla
Adres:

Nolmus ben haka cozemdim bu isi

1
2
yanıtYanıtla
Ali:

Paranın fazlası ölüm getirir.

3
0
yanıtYanıtla
ESMER BAŞARAN:

ARDA NE ZAMAN ADAM OLACAKSIN ARDA GÜN SAAT ZAMAN VER

2
1
yanıtYanıtla
Tuzak:

Yapana değil yaptırana bakın nerden alıyor bu cesareti acaba. . . . önümüzdeki seçimlerde görüşmek üzere. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title