Haberler

Futbolcu Arda Turan, İfadesinin Ardından Emniyetten Ayrıldı

Güncelleme:

Arda Turan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan, emniyetten ayrıldı.

Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı, kasten yaralama ve silahla tehdit nedeniyle Arda Turan'ın yakalanmasını istedi. Ünlü futbolcu, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade vermeye gitti. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan Emniyetten ayrıldı.

Futbolcu Arda Turan İfadesinin Ardından Emniyetten Ayrıldı

ARDA TURAN'DA ŞİKAYETÇİ OLDU

3 saat boyunca ifade veren Arda Turan'ın "Bende şikayetçiyim." diyerek şikayetçi olduğu ve Silahının incelemede olduğu ortaya çıktı.

Futbolcu Arda Turan İfadesinin Ardından Emniyetten Ayrıldı

BERKAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Arda Turan ile ünlü sanatçı Berkay'ın arasında yaşanan olaylarla ilgili, Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer bir basın açıklaması yaptı. Mermer, çeşitli iddialarla gündeme gelen olaya ilişkin müvekkilinin şu ana kadarki açıklamalarının geçerli olduğunu söyledi. Arda Turan'ın, Berkay'ın tedavi olduğu hastanede üzerindeki silahı birkaç el ateşlediğini ve konunun adli makamlara intikal ettiğini ifade etti.

Futbolcu Arda Turan İfadesinin Ardından Emniyetten Ayrıldı

SİLAH ATEŞ ALDI

Salı gecesi Arda Turan ve Berkay Şahin arasında Emirgan'daki Gizli Kalsın'da yaşanan tartışma sırasında, Turan'ın kafa attığı Berkay Şahin'in burnu kırıldı. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30'u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. İddiaya göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç da geldi. Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti ancak Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

Futbolcu Arda Turan İfadesinin Ardından Emniyetten Ayrıldı

MERMİ ÇEKİRDEĞİ TESLİM EDİLDİ

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelip inceleme başlatan polislere silahtan çıkan mermi çekirdeği özel güvenlikçiler tarafından teslim edildi. Mermiye el konulurken, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görüntüler, Arda Turan'ın elinde silah olduğunu ortaya çıkardı. Polis Cumhuriyet Savcılığı'na bilgi verdi. Savcılık, "kasten yaralama ve silahlı tehdit"ten dosya açılması, Arda Turan'ın yakalanması ve tabancanın bulunması talimatını verdi. Ayrıca Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç'ın ifadelerinin alınmasını istedi. Özlem Şahin'in ifadesinde cinsel taciz suçlamasında bulunması halinde ayrıca talimat için savcılığa bilgi verilmesi de talep edildi.

Futbolcu Arda Turan İfadesinin Ardından Emniyetten Ayrıldı

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Arda Turan Beşiktaş Magazin Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

The:

Ulan aynı şeyi biz yapsak sabah savcı alıp nöbetçi mahkemede tutuklanmıştık

22
0
yanıtYanıtla
AYSBERK:

Abi , seçilmiş kişileri rahatlıkla içeri alabiliyorlar , bir topçuyu çağırıp çay ısmarlayıp gönderiyorlar . NEDEN , NEDEN , NEDEN

20
1
yanıtYanıtla
tacettin ark:

savcu özür dilemiştir bir çay ısmarlamıştır bu rezil kepane herıfe

13
1
yanıtYanıtla
Adini sen koy:

Adam dovme var elalemin karisini asilma var silah atma var ickili arama killanma var var da var tipsiz zibidi seni

13
0
yanıtYanıtla
Bilge:

Ya olay çok ciddi ama nedense bu görüntüleri falan görünce gülme geliyor.

12
1
yanıtYanıtla
cmrsvkt:

fotograf cektirmiştir bol bol 3 saat :D

13
0
yanıtYanıtla
Hıımm:

1. Arda tek bir gün bile hapis yatmaz. 2. İşin sonunda Berkay ve karısını suçlu çıkarırlar. Adam pişkin, arabaya atlayıp gitti basına tek bir söz söylemeden, karısı pişkin, Berkay''ın karısın reklam yapmakla suçluyor.

12
1
yanıtYanıtla
ESNAF:

GOĞRU OLABİLİR ARDA BUKADAR NİYE SİNİRLİ

yanıt2
yanıt0
connorzade:

Arda''ya kanunların sökmeyeceği bir gerçekken niye bu adamı emniyete falan çağırıp, rahatsız ediyorsunuz? bırakın artık ülkede adalet var yalanlarını. . . Adalet bu ülkede sadece zayıfları mağdur etmek için var.

10
1
yanıtYanıtla
VATAN53:

maalesef arda efendi ayrıldı savcılıktan. başka ne olacak. bizi dünyaya rezil eden kepaze zibidiyi. nasıl salarlar. gariban olsa en azından sabaha kadar tıkarlardı içeri. yahu bu rezil hastaneye silahla girip ateş ediyor bu nasıl adalet. yahu. bitik arda çürüktür. kefaletle çıkmıştır.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title