Haberler

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Arda'ya "Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var" Dedim

Güncelleme:

Bir eğlence mekanında eşine sarkıntılık yapan Arda Turan tarafından, burnu kırılan ünlü şarkıcı Berkay, Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulunarak, "Arda'ya 'Seninle helalleşirim ama şartım var' dedim." dedi.

Bir eğlence mekanında Arda Turan tarafından burnu kırılarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Berkay, usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulundu.

"HESABINI VERECEK"

Arda tarafından burnu kırılan Berkay, usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada "Bana bir şey olmaz' diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya 'Seninle helalleşirim ama şartım var' dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim' dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var

ARDA TURAN EMNİYETTE İFADE VERDİ

Futbolcu Arda Turan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek ifade verdi. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan emniyetten ayrıldı. Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı, kasten yaralama ve silahla tehdit nedeniyle Arda Turan'ın yakalanmasını istedi. Ünlü futbolcu, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermeye gitti. Yaklaşık 3 saat süren ifadenin ardından Arda Turan Emniyetten ayrıldı.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var

ARDA TURAN DA ŞİKAYETÇİ OLDU

3 saat boyunca ifade veren Arda Turan'ın "Bende şikayetçiyim." diyerek şikayetçi olduğu ve Silahının incelemede olduğu ortaya çıktı.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var

BERKAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Arda Turan ile ünlü sanatçı Berkay'ın arasında yaşanan olaylarla ilgili, Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer bir basın açıklaması yaptı. Mermer, çeşitli iddialarla gündeme gelen olaya ilişkin müvekkilinin şu ana kadarki açıklamalarının geçerli olduğunu söyledi. Arda Turan'ın, Berkay'ın tedavi olduğu hastanede üzerindeki silahı birkaç el ateşlediğini ve konunun adli makamlara intikal ettiğini ifade etti.

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan Açıklama: Seninle Helalleşirim Ama Şartım Var

SİLAH ATEŞ ALDI

Salı gecesi Arda Turan ve Berkay Şahin arasında Emirgan'daki Gizli Kalsın'da yaşanan tartışma sırasında, Turan'ın kafa attığı Berkay Şahin'in burnu kırıldı. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30'u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. İddiaya göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç da geldi. Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti ancak Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜ

Ünlü Şarkıcı Berkay'dan İlk Açıklama: Arda Kamuoyundan Özür Dileyecek

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (114)

ÖMER:

ARDA TURANI YEDİRTMEYİZ KİMSEYE OĞLUM

9
42
yanıtYanıtla
...:

yerler aslan parcası yerler kımlerı yemedıler bunumu yıyemeyecekler

yanıt12
yanıt3
Abdurrezzak:

Koskoca imparatorları yediler. Bunu mu yiyemeyecekler.

yanıt0
yanıt1
farda:

aynen yiyemezler ardayı bozazlarına dizilir kalır bogulurlar

yanıt3
yanıt4
Sivaslı:

İbo gibi birini yediler o tarla faresi

yanıt0
yanıt1
ceto:

ARDA ADAMDIR

2
27
yanıtYanıtla
mustafa:

Sonradan görme, Arda turanı Başakşehirli olarak , başakşehir sporda istemiyoruz

22
5
yanıtYanıtla
yapılan hareket yasalara aykırı .:

Bu adam futbolcu değil. olsa olsa ancak şehir eşkiyası ve maganda olurr

21
5
yanıtYanıtla
Ders alalım:

Eğitimsiz altyapısız insanları ünlü yapmayın kardeşim makam mevki vermeyin bunlar kaldıramaz amerikayı yeniden keşfetmiyelim herişin başı eğitim gerisi palavra

22
2
yanıtYanıtla
Art man:

Benim en çok merak ettiğim ardanın olayı kapamak için kimleri aradığı kesin aramıştır içlerinde acun da vardır

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title