Haberler

Google Pixel 3 Xl, Akıllı Selfiler, Daha İyi Zoom ve Kablosuz Şarj Sunuyor

Google Pixel 3 Özellikleri Nelerdir?

Google Pixel 3 Özellikleri Nelerdir? Yeni Amiral Gemisi Sızıntılardaki gibi Görünüyor!

Google Pixel 3 XL, Akıllı Selfiler, Daha iyi Zoom ve Kablosuz Şarj Sunuyor.

Google düzenlediği etkinlikle yeni amiral gemisi modellerini duyurdu. Sızıntılardaki gibi görünen Pixel 3 ve Pixel 3 XL için asıl soru? Google bu etkinliği neden düzenledi?

Küçük ve büyük Pixel 3 modellerinin ortak özellikleri;

Snapdragon 845

4GB of RAM

64 or 128GB of storage

Gorilla Glass 5 on front and rear

HDR Support

Rear Camera: 12MP F1.8, 1.4µm pixel size

Front Normal Camera: 8MP F1.8

Front Wide Camera: 8MP F2.2, 97-degree field of view

18W fast charger included

Wireless charging support

USB-C 3.1 port

Pixel USB-C earbuds included

Titan security encryption chip

Clearly White, Just Black, and new 'Not Pink' colors

Daha küçük olan pikselde 5.5 inç 2160 x 1080 ekran ve 2915 mAh pil bulunurken; daha büyük modelde büyük ve derin bir çentik ve 3430 mAh bataryaya sahip 6,3 inç 2960 x 1440'lik bir panel bulunuyor. Her iki telefonda 11 saatlik video oynatma için becerisi için derecelendirilmiş. Bu nedenle her iki cihazdan da benzer uzun ömürlülüğe sahip olacaksınız.

Her iki cihaz da kablosuz şarj işlemine olanak sağlayan yeni bir cam-sandviç tasarımına sahip. Daha önceki Pixel cihazlarını hatırlatan mat ve parlak dokuların bir araya gelmesiyle ('Pembe olmayan' rengi bu arada daha iyi görünür).

Pixel 3, Qi şarj standardını desteklese de Google elbette Pixel Stand olarak adlandırılan kendi kablosuz şarj istasyonunu tanıttı. Bu Stand, Cihazınızı doldurmanın yanı sıra, Google'ın yeni Ana Merkezi gibi bir mini yardımcı ekrana dönüşüyor.

İlk bakışta diğer Premium modellerde olan özellikler gibi duruyor. Ancak fark kamera ve kamera yazılımlarında gizli. Burada ki en belirgin değişiklik ekstra bir kamera eklenmesidir. Benim Berbat olarak nitelendirdiğim derin çentiğinde sebeplerinden birisi bu.

Çoğu akıllı telefonda arka tarafta gördüğümüz geniş açılı lens, LG'nin V40 modelinde olduğu gibi ön tarafta yer alıyor. Grup selfilerinde ikinci kameranın farkını daha iyi deneyimleyebileceksiniz.

Dediğimiz gibi iyileştirmelerin çoğu yazılım tarafında. Top Shot – Üst Atış adı verilen özellik AI teknolojisi kullanarak; yanıp sönen, hareket bulanıklığı, netleme gibi fotoğraf problemlerini giderme de size yardımcı olacak.

Bu arada, bir "Photobooth" modu, kameranın gülümsemeler veya komik yüzler gibi şeyler algıladığında fotoğrafları otomatik olarak çekmesini sağlar.

Pixel 3 Kamerasının en büyük eleştri kaynağı Telefoto Lensinin olmaması

Google, bunun için hesaplamalı fotoğrafçılık gücünün etkileyici bir vitrini olan Super Res Zoom adlı bir şeyle telafi etmeye çalışıyor.

Pixel, titreyen ellerin hareketini bir sahnenin birden çok fotoğrafını çekmek için kullanır ve temel olarak keskin bir fotoğraf için birleştirilmiş bu verileri kullanır. Bu, bazı profesyonel fotoğraf makinelerinde gördüğümüz bir özelliğe benzer; Olympus OM-D serisi gibi; görüntü dengeleyiciden gelen hareketleri pikselleri hafifçe kaydırmak için kullanabilir ve daha yüksek çözünürlüklü bir sensör taklit edebilir.

Night Sight Özelliği!

Google'ın halihazırda mükemmel düşük ışıklı fotoğrafçılığını geliştiren Night Sight adlı bir özellik var. Google, nasıl çalıştığını belirtmedi, ancak muhtemelen birden çok resmi bir arada birleştirmenin başka bir yolu. Şirket "Flash'ınızı bir daha asla kullanmazsınız" diyor.

Son olarak Google hareketli nesneleri doğru bir şekilde odaklanmak için hareket takibi özelliğini eklemiş. Fotoğraf çekildikten sonra dikey modda alan derinliğini değiştirebilirsiniz.

Donanım özellikle etkileyici olmasa bile, bu özellikler önemli ölçüde geliştirilmiş fotoğrafçılık deneyimine katkıda bulunacak.

Pixel 3 18 Ekim'de satışa sunulacak 799 Dolar, Pixel 3 XL modeli ise 899 Dolar. Kablosuz şarj etmek istiyorsanız, Pixel Stand için 79 $ daha vermeniz gerekecek.

TNW

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Cep Telefonu Google Pink Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title