Haberler

    Milli Aradan Sonra Galatasaray'ın Zorlu Maç Trafiği Başlıyor

    Güncelleme:

    Milli aradan sonra Galatasaray'ı lig ve Avrupa'da zorlu bir fikstür bekliyor. Aslan, bu haftadan itibaren üst üste zorlu maçlar oynayacak. Sarı-kırmızılılar ilk olarak ligde Bursaspor'u ağırlayacak ve sonrasında Şampiyonlar Liginde Schalke ile yine sahasında karşılaşacak. Bu maçın ardından Malatya'ya gidecek olan Aslan, Evkur Yeni Malatyaspor ile zorlu bir puan mücadelesine çıkacak.

    TERİM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

    Galatasaray sonraki hafta Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak. Bu derbinin ardından Cim-Bom, Schalke 04 deplasmanına gidecek. Aslan, Almanya seyahatinin ardından ise soluğu Kayseri'de alacak. Galatasaray, Devler Ligindeki bir maçtan sonra yine zorlu bir deplasmana çıkacak. Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibi bu zorlu periyottan takımı güvenle çıkarmak için çalışmalara başladı.

    MİLLİ TAKIMLARDAKİ OYUNCULARIN FAZLALIĞI, HAZIRLIKLARI ETKİLİYOR

    Milli takımlarda 9 futbolcunun bulunması nedeniyle hazırlıklar istenen düzeyde olmazken, ağırlıklı olarak rakip analizleri, rekabetin artırılması için diğer futbolcuların fiziksel olarak iyi duruma gelmesi gibi noktalara ağırlık verildiği belirtildi

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500

    Yorumlar (21)

    ^^^^:

    EZİLMİŞ 8TAŞ VE KÜME DÜŞEN FENEVVV

    74
    1
    yanıtYanıtla
    sinan:

    hiç bişe olmaz şaibesaraya arkasında ali dürüst ve mhk başkanı yusuf namoğlu var.

    4
    49
    yanıtYanıtla
    Adem:

    hakemler en çok galatasaraya köstek oluyo durmayın çamur atın

    yanıt7
    yanıt2
    JARDEL:

    Türkiyede futboldan anlamayanların sayısı oldukça fazla; Ligde en fazla şampiyon olan takımdır GS, Ueafa kupasını alan tek takımdır GS, En çok Ziraat kupasını alan takımdır GS, Büyük dev klupleri karşı galip gelebilen tek takmdır Türkiyede GS, Süperkupalarda diz çöktürendir GS, Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi efsane futbolculara getirendir GS, Avrupada Türk takımı denilince en çok akıllara gelendir GS. . . HALA daha burada GS''ye atıp tutanlar var öncelikle kabulleneceksiniz arkadaşlar. .

    45
    6
    yanıtYanıtla
    ultras leo:

    şunları ciddiye alıp cevap vermişsin, yazıklar olsun sana.

    yanıt5
    yanıt2
    östersundslu:

    Galatasaraya uefadan 1 yıl men cezası gelecekmiş. Türkiyede adalet tecelli etmezse avrupada eder. eden mutlaka bulur. geçen yıl Alanya-gese maçı, kayseri-gese maçı çok ahını aldınız bu takım taraftarlarının. hala aynı şekilde Mhk üzerinde Ali dürüst baskısı devam ediyorki geçen hafta Antalya maçında Musleranın uçan tekmesine hiç bir şey olmamış gibi davranan eyyamcı Cüneyt Çakırı gördük. Mhk üzerinde gese operasyonu devam ediyor hala.

    8
    23
    yanıtYanıtla
    KSK li mesut:

    Conconlar için sorun değil puan kayıpları başlayınca yine hakeme sallarlar, hakemlere rağmen şampiyon olamayacaksınız, paratörün çocukları...

    9
    21
    yanıtYanıtla
    MANİAC:

    concon sensin bilader galatasarayı agzına alırken dikkat et besmele çek

    yanıt7
    yanıt3
    haşmettin:

    nasıl zoruna gidiyo demi ezik misiniz ağlamayın bu kadar , bebelere baloooon

    yanıt4
    yanıt2
    dört yıldız:

    yazık kimin çocuğuysa.

    yanıt3
    yanıt2
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title