Haberler

    Fenerbahçe'de Dertler Bitmiyor! Şimdi de Yönetim İçinde Yaşanan Sıkıntılar Baş Gösterdi

    Güncelleme:

    Ali Koç, kulübün finansal durumu ve takımın kötü performansının yanı sıra yönetim içinde yaşanan sıkıntılarla da uğraşıyor. Koç'tan sonra kulübün en önemli iki ismi 2. Başkan Semih Özsoy ile Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi fikir ayrılığı, görev tanımı ve buna bağlı tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

    İki üst düzey ve yetkili ismin yaşadığı bu gerginliğin daha da büyümesi söz konusu olsa da yönetim kurulu üyeleri araya girerek şimdilik ortamı yatıştırdı. Yöneticiler bu iki ismi ortak noktada buluşturmak ve barıştırmak için çalışsa da bu konuda henüz istediği neticeyi alamadı.

    AYKUT KOCAMAN KIZGIN

    Öte yandan yardımcı antrenörler; Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'nın bugün açıklama yapması bekleniyor. Başkan Ali Koç'un iddiaları sonrası gözler bu üç isme çevrilmişti. Dün bir araya gelen antrenörlerin bugün yazılı açıklama yapacakları aktarıldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da Başkan Ali Koç'un, kendi ekibine yönelik suçlamalarından rahatsız olduğu belirtildi. Şu an Londra'da bulunan Kocaman'ın gelecek hafta bir televizyon programına katılıp bu iddia ve açıklamalara cevap vereceği kaydedildi.

    SLİMANİ'DE YIRTIK TESPİT EDİLDİ

    Bu arada sarı-lacivertli takımda Slimani şoku yaşanıyor. Son Başakşehir maçında sakatlanan golcü futbolcu, Cezayir Milli Takımı kadrosundan da çıkarıldı. Sağ uyluk arkasındaki kasta yırtık sebebiyle futbolcunun Sivasspor maçında da oynaması zor. Bu zorlu deplasmana teknik heyet Frey'i hazırlıyor. Takımın en önemli isimlerinden olan futbolcunun yokluğu teknik heyeti fazlasıyla sıkıntıya soktu. Bu ismin yanı sıra dün ameliyat olan Mehmet Topal'ın da yokluğu takımın toplam fizik gücünde ciddi bir gerilemeye sebep olacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Ali Koç Londra Spor Haberler

    500

    Yorumlar (19)

    GERÇEK FENERBAHÇELİ:

    biz yıllardır şike, hile, tehdit, çirkeflik ile hakkımız olmayan galibiyetler ve şampiyonluklar yaşadık, şimdi devran döndü, yüze ve onurlu Galatasaray gibi hilesiz temiz işler yapsaydık bunlar olmazdı, gururumuz Galatasaraydır

    5
    10
    yanıtYanıtla
    asd:

    dönek

    yanıt2
    yanıt1
    Fenerli:

    Bence Ali Koç bu işi bilmiyor.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    fenerlihalit:

    sirket yönetmeligine benzemz vu isler ali koc pardon gezi destekcisi demeliyim. . . bu yüzden fenerbahceyi avrupa sampiyonlar ligi sampiyonuda yapsaniz benim icin bir hicdir hani ligden düsmezseniz bu sene iyi yani. . . ama belkide fetöden böyle geldi talimat. . . feneri ele geciremediler 3 temmuzda simdik batir diye bir emir gelmis olamazmi yani ???

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Suadiye:

    ULan sokakta biri yan baksa fetöcü diye iftira atıyosunuz. Bu ne cehalet be. Ne alakası var kardeşim . Fetö ile en büyük mücadeleyi bu adamlar verdiler. . .

    yanıt4
    yanıt1
    REŞİT:

    KUŞ BEYİNLİ

    yanıt0
    yanıt1
    HT:

    BIRAKIP KAÇTIĞIN 3 TEMMUZUN DEVAMIMISIN SN. BAŞKAN?

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Harvard mezunu koskoca koç grubunu yöneten adam takım yönetmeyi sizden mi öğrenecek mal mısınız oturduğunuz yerden sıkıyorsunuz

    1
    3
    yanıtYanıtla
    BJK li:

    Ali koç beceremiyor.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    fatih:

    bilgilerin dışarı sızdırılması ile başarısızlığın ne ilgisi var. ??cocu ne yazık ki birlikteliği sağlayamadı. bundan dolayı bu halde takım. güzel günlere hasret kalmaya devam edeceğiz anlaşılan. . halbu ki başkan ne umutlar ile gelmişti. . ilk senesinde böyle olması. .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title