Haberler

    Fenerbahçe'nin Eski Hocası Aykut Kocaman: Bana Bir Hain Demedikleri Kalmıştı, Onu da Dediler

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman, Ali Koç'un yaptığı açıklamalar sonrası yakın çevresine dert yandı: Bana bir hain demedikleri kalmıştı. Sonunda onu da dediler.

    Başkan Ali Koç'un yaptığı açıklamalar sonrası tüm gözler Aykut Kocaman'a çevrildi. Londra'da olan ve cumartesi günü bir açıklama yapması beklenen Kocaman'ın yakın çevresine dert yandığı ve çok çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi.

    İste o sözler:

    "Ekibimle mesleki gelişim için zaman zaman bilgi alışverişinde bulunuruz. Bunlar, istatistiki bilgiler ve tüm dünyada gelişen antrenman teknikleri üzerinedir... Hatta son Dünya Kupası sırasında takımlarla ilgili de bana data desteği verdiler. Ayrılırken, bir önceki sezonun takım ve futbolcularla ilgili tüm raporların yer aldığı bire bir çalışmamı gittim ellerimle Cocu'ya teslim ettim. Ayrıca Comolli ile de ayrılığım öncesi görüştüm ve klasörlerce bilgi ve analiz bıraktım. Zaten kendisi de daha sonra bu analizlerin çok değerli olduğunu açıklayıp teşekkür etti. Ben Fenerbahçe'nin gizli bilgilerini ne yapayım? Bugüne kadar birçok şeyle itham edildim... Bana bir hain demedikleri kalmıştı. Sonunda onu da dediler..."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (42)

    Adınızı Yazın:

    Hayinsin de ondan. .

    8
    16
    yanıtYanıtla
    alex:

    hemde en büyük hainsin

    2
    20
    yanıtYanıtla
    bbiber:

    Aykut Hoca''ya hain diyenler gerçek hainlerdir.

    18
    4
    yanıtYanıtla
    DEMEDİ DEMEYİN:

    AYKUT ben galatasaraylıyım sana hayin diyen kendi hayindir senin tek suçun feneri canından fazla sevmen inşallah seni milli takımın başında görürüz demedi demeyin elin gavuru gider mili takımın başından mili takım başında yabancı mili marşımız ı okurken mili takımın başındaki hoca aykut olsa ne güzel ollur

    13
    3
    yanıtYanıtla
    FB1907:

    aykut''a hain diyen en büyük haindir. aykut''a çamur atmaya kalkan önce üzerindeki pislikleri temizlesin. . .

    10
    3
    yanıtYanıtla
    Harun Tekin:

    Hainsin Aykut. . . Daum''un başını sinsice yediğin zaman demiştim senin sinsi bir hain olduğunu. . . Futboldan uzak Aziz Yıldırıma yakın ol. . . Beyefendi gibi görünme Tiyatrosundan da vazgeç çünkü beyefendi falan değilsin. . .

    5
    7
    yanıtYanıtla
    alp:

    iş arkadaşlarıyla rekabet oluyor.

    yanıt0
    yanıt0
    kerem:

    herkesden daha iyi fenerbahçelisin aykut kocaman

    7
    5
    yanıtYanıtla
    akt:

    Fenerliler evet Aykutun yanında hiçbir zaman durmadı doğrudur. hatta kıl payıyla şampiyonluk 2017-2018 sezonunda gitti, üstelik taraftarın büyük çoğunluğu gelip stada desteklemedi. tabi stada gelenlerin hakkını yememek gerekli. Aykuta hain diyemezsiniz. yalnızca Adam dersiniz. yıllar önce Trabzonda Fener şampiyon oldu, Aykut ve Oğuz adam gibi konuştular rakibi küçümsemediler diye Ali Şen takımdan göndermişti.

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı YazınGEREÇEK FENERLİ:

    AYKUT ALEXİ GÖNDEDİ SEVMEM. FAKAATT SENDEN DAHA BÜYÜK FENERLİDİR FENRBAHÇELİLİĞİNE HİÇ SÖZ SÖYLETMEM. SAHALARIN HEPSİ ALIN TERİYLE GÖL OLMUŞTUR. VOLKANIN SAHALARDA FENER İÇİN VERDİĞİ MÜCADELEYİ DÖKTÜĞÜ ALIN TERİYLE SAHAYA GİRSEN BOĞULURSUN. BIRAK ARTIK BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN GERÇEK FENERLİLERLE UĞRAŞMAYI BIRAK. TARİHİNDE FENER BÖYLE HEZİMET GÖRMEDİ. SEN VE EKİBİN SAYESİNDE. ARTIK SEN VE EKİBİNLE ÇEKİN GİDİN. FENERE DAHA ZARAR VERMEYİ BIRAKIN. AMACINIZ FENERİ SÜPER LİGTEN DÜŞÜRMEKMİ?ALİ KOÇ VE EKB

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title