Haberler

İzmir'de İki Erkek Düğün Salonunda Evlendi

Güncelleme:

Türkiye'de yasal altyapısı olmamasına rağmen eşcinsel iki erkek, tuttukları düğün salonunda formaliteden evlendi. Çifti, arkadaşları yalnız bırakmadı.

İzmir'de eşcinsel iki erkek, Türkiye'de yasal altyapısı olmamasına rağmen tuttukları düğün salonunda formalite bir evlilik yaptı. Bu ilginç anlarda çifti, arkadaşları yalnız bırakmadı.

EL ELE DÜĞÜN SALONUNA GİRDİLER

Çift, dans pistine el el yürüdü ve çalan duygusal müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Çiftin beyaz takım elbise giyerek uyum sağlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

DÜĞÜNE GELENLER ALKIŞLARLA KARŞILADI

Dans esnasında çiftin yakınları, ıslık ve alkışlarla çifte destekte bulundu. Video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (911)

Leda:

Herkesin kendi tercihi karışamazsınız! Eğer günahsa günahı onların size ne oluyor???

51
161
yanıtYanıtla
sss:

günaha özendirme diye bişey var. bunların katli şart sokaklar fuhuş yuvasına döndü. laf başı gelince adına özgürlük diyorsunuz. haa din diyanet tanımam diyorsan o senin gavurluğun.

yanıt10
yanıt6
Hasankipbasan:

Toplumsal yozlaşma hanımefendi. Gerçi size sabaha kadar toplumun ahlaki değer yargılarından bahsetsem bir faydası olur mu onu da bilmiyorum ya, neyse

yanıt3
yanıt2
Scarface:

Allah sizleri Kahhar ismiyle muamele etsin

yanıt1
yanıt4
Mehmet Ali Demir:

Aile içi ilişki, kumar, çocuk istismarı gibi ahlaksızlıklarda kendi tercihleri. Niçin kapını kapatıyor, korkuyor, bunlar ile mücadele ediyorsun? Ailenden birinin böyle iğrenç bir duruma düşmesini istiyorsan, artık seninle konuşacak ortak konumuz yok.

yanıt9
yanıt4
Arkadaş:

Bu bir tercih meselesinden öte bir konudur. . işi tercih pişkinliğine vurmayalım

yanıt11
yanıt8
erdal:

sana da onlarada lanet olsun

yanıt15
yanıt10
Trabzonlu:

gayet doğal.

20
62
yanıtYanıtla
ÖZGÜRLÜK:

Fikrini doğalca söyleyebilmen gayet doğal ama olay normal değil trabzonlu biraz araştırıp okumanı tavsiye ederim avrupadan gelen herşey medeniyet ve gelişmişlik değildir.

yanıt10
yanıt5
yelloz:

Neresi doğal . . Senin gibisi trabzondan nasıl çıktıki ?

yanıt9
yanıt2
Tüm 911 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title