Haberler

Arda Turan'ın Berkay'ın Yanına Giderken Taşıdığı Silahın Suikast Silahı Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan'ın Berkay Şahin'in yanına giderken aldığı silah 'suikast silahı' olarak bilinen Glock marka olduğu ortaya çıktı.

Gündeme bomba gibi düşen Arda Turan - Berkay olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın yaşandığı gece Berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen Turan'a 'Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçundan cezai işlem uygulandığı, silahının da kamuoyunda 'hayalet silah' ve ' suikast silahı' olarak bilinen Glock marka olduğu öğrenildi.

SUİKAST SİLAHI KRİMİNAL İNCELEMEYE GÖNDERİLDİ

Arda Turan'ın Berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'Glock' marka olduğu öğrenildi. Silah kriminal incelemeye gönderildi.

Arda Turan'ın Berkay'ın Yanına Giderken Taşıdığı Silahın Suikast Silahı Olduğu Ortaya Çıktı

"BELİMDE OLAN TABANCAYI MASANIN ÜZERİNE KOYDUM"

Dün akşam Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinde Arda Turan, "Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim." dedi.

Arda Turan'ın Berkay'ın Yanına Giderken Taşıdığı Silahın Suikast Silahı Olduğu Ortaya Çıktı

Hastanede gerçekleşen olay hakkında ise "Ben peşinden hastaneye gittim. Berkay'a, eşine hiçbir şey söylemediğimi söyleyip, 'Buna nasıl inanırsın' dedim. Hatta, o da bana 'Kaptan ben sana inanıyorum' dedi. Belimde olan tabancayı çıkardım orada bulunan masaya koydum, 'İnanmıyorsan beni vur' dedim. Burnu kırık olduğu için ona, 'Ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikayetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap" dedim. Sonra belime tekrar tabancayı koyarken ateş aldı" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (66)

Gs gençlik:

Arda lınc gırışımı var. Düne kadar gururumuzdu arda ne oldu arkadaşlar. ARDAYI YETIRMEYIZ. BERKAY ŞETEFSIZI CANERIN KARISIYLA GEZERKEN KIMSE BI ŞEY DEMEDI YA. ARDA HAKLI

5
13
yanıtYanıtla
Adalet:

Eğer Türkiyede adalet varsa bu adam tutuklanır.

16
0
yanıtYanıtla
Kanuni:

Vatandaş yapsa içeri alırlar. Bu halen dışarıda. Biri ölebilirdi.

14
0
yanıtYanıtla
EMRAH:

ulan baban yaşındaki adamı tokatladığında da milleti yalanladın. her vukuatın altından sen çıkıyorsun ama ne hikmetse herkes yalan bir sen doğrusun. Gören de sanacak ki koca ülke işi gücü bıraktı herkes ağzız birliği yaptı senle upraşmak için. şımarık sünepe.

12
1
yanıtYanıtla
şüphe:

Sayın Abdülhamit gül arda Turani eleştiriyor halen, arda yandaş diyemi salındı yoksa.

11
1
yanıtYanıtla
şüphe:

Eleştirmiyor yazacaktım yanlış yazdım.

yanıt8
yanıt1
bekleyip görelim:

Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar. (Anayasamız Madde 10). Bu olayda bu hüküm mü yoksa ''VARSA PULUN, CÜMLE ALEM KULUN'' özdeyişi mi göz önünde bulundurulacak.

11
0
yanıtYanıtla
....:

bu adama yıne bsey olmaz

9
1
yanıtYanıtla
cmrsvkt:

ne kıvırmış ama

10
0
yanıtYanıtla
Hüsamettin:

türkiye fetocu diye birsürü masum insan iceri atildi, hakan sükür gibi türkiyenin gelmis gecmis en golcu futbolcusu amerikada sürünürken bu Adam cikmis silahla hastane basiyor eeee, nerde Adalet???

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title