Haberler

Eski Alman Milli Futbolcu Michael Ballack, Löw'ün İstifa Etmesi Gerektiğini Söyledi

Güncelleme:

Eski Alman milli futbolcu Michael Ballack, açıklamalarıyla Alman spor gündemini sarstı. Ballack, Löw'ün istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Michael Ballack, Deutsche Welle televizyonuna yaptığı açıklamada Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ü sert bir dille eleştirdi. Ballack, "2018 Dünya Kupası bittiğinde herkes gibi ben de Löw'ün istifasını beklerken o devam kararı aldı. Çok şaşırdım" dedi. Löw'ün uzun yıllardır Almanya milli takımının başında olduğunu hatırlatan Ballack, "Bazen bu kadar fazla beraberlik bazı şeyleri görmenize engel oluyor, olmayınca bırakmak gerekiyor" diye konuştu.

"LÖW HALA DOĞRU ADAM MI?"

Löw'ün kariyeri açısından doğru kararları verecek kadar profesyonel olmasını beklediğini belirten eski futbolcu "Bazı oyuncuların bu seviyeyikaldıramayacak kalitede oldukları daha en başından belliyken diretmesi hataydı. Şimdi 'Löw hala doğru adam mı?' bunu tartışmak lazım' dedi.

FEDERASYONU DA ELEŞTİRDİ

42 yaşındaki Ballack ayrıca Alman Futbol Federasyonunu da Löw'e destek verdiği için eleştirdi. Ballack "Bu sonuçlara rağmen Löw'le kupaya devam kararı alan yönetim, 'Biz gerekli değerlendirmeyi sonra yapacağız' diyerek aslında daha önce belli olan kararını gizledi. Bu samim değildi" diye konuştu. Ballack, Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Grindel'in iki yüzlü davrandığını söyledi.

Eski futbolcu Ballack, 2002'de dünya ikincisi olan Almanya milli takımının kadrosunda yer aldı, 2004-2010 arasında Milli takım kaptanlığını yaptı. Löw kaptanlığı Lahm'a verince Ballack, milli takımı bıraktı.

(Cnn Türk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Michael Ballack Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500

Yorumlar (4)

SSK EMEKLİSİ:

ne o sana vardır bir kemik merak etme

0
1
yanıtYanıtla
EL TURCO:

Ganz richtig. Was sie mit Özil gemacht haben, unfassbar. Gündoğan ist wie eine Windmühle; woher Wind kommt, danach dreht er sich.

0
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

adam haklı dünya kupasına forvet diye timo werner le gitmedi mi bu löw ne olurdu 1, 95lik pivot santrafor Sandro wagneri 23 e alsa şıkısınca sokardı hava topu hakimiyeti çok iyi golcü oysaki. . .

0
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

EN UZUN TOPCU RUSYADAYDI DA NE OLDU. ALMANLARI KİM ELEDİ ? ALMANLARIN GÖLCÜSÜ GEÇEN DÜNYA KUPASINDA KİMDİ ? FUTBOLUN F SİNİ BİLYOR SONRADA YAZI YAZYORUZ . YİNE AYNI KADROYA YAKIN BİR KADRO BREZİLYAYI REZİL RÜSVA ETMEDİMİ ?

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title