Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen'in ve Süleyman Seba'nın Kabrini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Galatasaray Kulübünün 113. kuruluş yılı etkinlikleri, Başkan Mustafa Cengiz'in Kurucu Başkan Ali Sami Yen'i kabri başında ziyaret etmesiyle başladı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Cengiz'e, Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, "Ne mutlu bize ki kurucumuz çok değerli büyük insan Ali Sami Yen'i hayırla andıktan sonra yine bu toprakların yetiştirdiği ve bu topraklara ait değerli bir camianın ve değerli rakibimizin mezarını ziyaret edip onun için hep birlikte dua okuduk. Buradaki bütün gördüğünüz Galatasaraylı taraftarlarla birlikte burada dua ettik." dedi.

"SÜLEYMAN SEBA, BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞIR BİR BAŞKANDI"

Ardından Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın kabrini de ziyaret eden başkan Mustafa Cengiz, "Sevgili Süleyman Seba'yı tanıma ve tanışma onuruna nail olmuştum. Çok değerli ve çok beyefendi bir insandı, İstanbul beyefendisiydi. Beşiktaşımıza yakışır bir başkandı. Kendisine hem Türk sporuna verdiği katkılar hem de Beşiktaş'a verdiği katkılar için tekrar hayırla anıyor, hayırla yad ediyorum. Bu toprakların takımları olarak Beşiktaşımız, Fenerbahçemiz, Kayserisporumuz, Mardinspor'dan Edirnesporumuza bütün takımlarımıza kardeşlik dostluk barış içinde kıyasıya ölümüne bir mücadele ama fair play içinde ama mertlik ama dürüstlük içinde bir yarış diliyorum. Bu vesileyle çok değerli insan Süleyman Seba'yı da anıyorum. Ona da gani gani rahmet diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Süleyman Seba Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (5)

KARA ÇOCUK:

HELAL SANA

4
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BU OLUMLU, GÜZEL VE TARİHİ DOSTLUK GÖSTERİSİNE YORUM OLARAK AŞAĞILAYICI İFADELER YAZAN ÇIKIYORSA ''ADAM DEĞİLDİR''. . ''ŞEREF YOKSUNUDUR''. ''SPOR AHLAKSIZIDIR''. TOPLUMDA KENDİNE YER EDİNEMEMİŞ BİR ASALAKTIR.

1
1
yanıtYanıtla
OMUZ OMUZA:

ZAMANINDA OMUZ OMUZA YAN YANA MAÇLAR İZLENİRDİ UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM VE EN ÖNEMLİSİ UYGULAYALIM LÜTFEN

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HELAL SANA

1
0
yanıtYanıtla
GREENCARD HÜSEYİN:

Başkanın sağındasın semtimin güzel abisi ÖMER HALİLOĞLU saygılar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title