Haberler

Amerikalı Rahip Andrew Brunson Kimdir?

Güncelleme:

Terör örgütü FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla 35 yıl hapis cezası istemiyle Türkiye'de yargılanan Amerikalı rahip Andrew Brunson kimdir?

Terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk iddialarıyla İzmir'de ev hapsinde tutulan ABD'li pastör Brunson kimdir?

ANDREW BRUNSON NEDEN TUTUKLANDI?

Terör örgütleri FETÖ ve PKK adına casusluk yaptığı suçlamasıyla yargılanan Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı rahip Andrew Brunson, 9 Aralık 2016'de tutuklandı. Rahip Brunson hakkında, örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlediği gerekçesiyle 15 yıla kadar, "Devletin gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etmek" suçlamasından 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Mahkeme Brunson'a ev hapsi kararı verdi. Savcı bugün dördüncü kez hakim karşısına çıkan ABD'li Pastör Brunson için adli kontrol kararlarının kaldırılması talep adildi. Savcı, mütalaasında 5 ila 10 yıl arasında hapis istedi. Mahkeme Brunson'a 3 yıl 15 ay hapis cezası verdi.

Amerikalı rahip Andrew Brunson kimdir?Amerikalı rahip Andrew Brunson

ANDREW BRUNSON KİMDİR?

50 yaşında olan Peder Brunson 1968 yılında ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde doğdu. Norine Brunson ile evli olan rahibin Jacqueline Furnari adında bir çocuğu var. Trinity Evangelical Divinity School, Erskine Theological Seminary, Aberdeen Üniversitesi okullarından mezun olan Brunson, 23 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Brunson ve eşi, 2016 yılında süresiz oturma izni için başvurdu. İddianamede yer alan yazışmalara göre, İçişleri Bakanlığı, Ağustos 2016'da yazdığı yazıyla süresiz oturma izni başvurusunun "kamu düzeni ve kamu güvenliği açısından" uygun bulunmadığını ve reddedildiğini belirtti.

Amerikalı rahip Andrew Brunson kimdir?Amerikalı rahip Andrew Brunson

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Andrew Brunson Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title