Haberler

Arda Turan ile Berkay Arasında Yaşanan Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Medipol Başakşehir'de forma giyen futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan ve Berkay'ın burnunun 15 yerinden kırılmasıyla sonuçlanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

ARDA BERKAY'IN BURNUNU KIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ve Berkay arasında yapılan kavga magazin gündemine son dakika bombası olarak düştü. Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan tartışmada Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gittiği ve silahla bir el ateş açtığı basına yansımıştı.

Son Dakika! Arda Turan ile Berkay Arasında Yaşanan Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

ARDA TURAN, "BERKAY'IN EŞİNİ TANIMIYORUM" DEMİŞTİ

"Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omuzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum. Ben Berkay'ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır."

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan ve devamında özel bir hastanede devam eden olayla ilgili Arda Turan'dan yeni bir açıklama geldi.

Son Dakika! Arda Turan ile Berkay Arasında Yaşanan Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

"MAGAZİN MEDYASI DEDİKODULARI TERCİH EDİYOR"

Arda Turan'ın açıklaması şu şekilde:

"Konu 'Arda Turan' olunca, magazin medyası gerçekleri değil dedikoduları tercih ediyor. Bu hep böyle oldu. Ama bu defa, her defasından farklı olarak beni çirkin bir iftira ile sadece kamuoyunun önüne değil, 8,5 aylık hamile eşimin de önüne attılar. O gece neler olduğunu uzun uzun anlatabilirim. Orada bulunan hanımefendilerin hiçbirini tanımadığımı, hiçbiriyle kendimi ya da ailemi küçük düşürecek bir diyaloğa asla ve asla girmediğimi uzun uzun açıklayabilirim."

"Ama üzerime atılan iftira hakkında en hafif tabiriyle tek bir kelime kullanmayı tercih ediyorum; "Yalan". O gecenin başlangıcında olanlarla ilgili başka hiçbir şey söyleme ihtiyacı duymuyorum."

Son Dakika! Arda Turan ile Berkay Arasında Yaşanan Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

"ORANTISIZ TEPKİ VERDİĞİMİ KABUL EDİYORUM"

"Bahsi geçen kişinin tepkisine ise orantısız bir tepki verdiğimi kabul ediyorum. "Başka birisi olsa böyle sert bir tepki verir miydin?" derseniz, hayır vermezdim. Ama geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır. Yine de aşırı bir tepki gösterdim. Kendisine de o gece üzüntümü dile getirdim. Ben profesyonel bir sporcuyum ve öfkemi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayım. Bunu hem sahada hem özel hayatımda yapabilmeliyim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (87)

turan onur:

arda başarılı ve dünya çapında bizi temsil eden krdsmsizdir. . bu tarz olaylarda olması bizide çok üzüyor mutlaka gerekli ve net bir cevabı vardır olayların buraya gelmesi onu derinden üzmüştür emin olun. . .

6
36
yanıtYanıtla
Ankara bebesi:

Reis Arda Arkandayız sonuna kadar Yenidoğan Çinçin Berkay bunla kurtulduguna dua etsin Allah ölüm vermesin.imamla giden gelmezde jandarma ile giden gelir .

5
35
yanıtYanıtla
Ankara bebesi:

İmanla kim gitcektti.....az kalsin....hastaneye aciller kim gitti bu kavgada kim üstün cikti nerenle dinliyorsun haberleri ...sonra namus yok laf rezilller dayagini yedin sus yapacaksa yapar delikanlıya.namus felan kedisinide irezil etti karısına da

yanıt0
yanıt0
azapay:

ah ülkem vah ülkem askere gitmektan kaçanlar burda ahkam kesiyor arda gibi birini sırf siyasi diye körü körüne desteklemek ne kadar yanlış hata avr ve o hata yüzüne söylenmeli karı kıza laf atarak reislik olmaz bari reisliğin adını rezil etmeyin

yanıt0
yanıt0
Gıyasettin:

halâ tutuklanmadı mı

32
3
yanıtYanıtla
cımbomlu:

terbıyesızlık yapma. . arda sucsuz bellı. ıftıra ve yalana maruz kaldı

yanıt3
yanıt23
Ankara bebesi:

He. Tutuklandı F tipine gitti ne var la sıradan bir kavga ya hukuk sahilleri...sanki cinayet

yanıt2
yanıt5
Gülcan:

Kendini bişey sanıyor

28
4
yanıtYanıtla
KONYALI GiZLi HIRiSTiYAN:

PAVYONCU ARDA UMREYE GiDERMiSiN BAŞINA HACI TAKKESi TAKARMISIN YiNE

26
5
yanıtYanıtla
AÇARIZ:

arda bizim evladımız sen kimsi gizli hayinmi

yanıt3
yanıt7
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title