Haberler

AK Parti'den Dikkat Çeken Rahip Brunson Açıklaması: Yargının Bağımsız Olduğunu Gördüler

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rahip Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "'Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler. 'Rahip Brunson suçsuz yere tutuluyor' diyenler, sanırım hükümle suç isnadının sabit olduğunu anladılar." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'DEN RAHİP BRUNSON İÇİN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın İzmir'de görülen davada hükümle birlikte serbest bırakılmasıyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirmede bulundu.

"ÇOK KONUŞULDU AMA ÇOK KONUŞULACAK BİR DAVA DOSYASI"

Yazıcı açıklamasında, "Çok konuşuldu ama daha çok konuşulacak bir dava dosyası: Rahip Brunson'la ilgili dava dosyası. 'Türkiye'de mahkemeler bağımsız değil' diyenler, yargının bağımsız olduğunu bir kez daha gördüler. 'Rahip Brunson suçsuz yere tutuluyor' diyenler, sanırım hükümle suç isnadının sabit olduğunu anladılar." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'den Dikkat Çeken Rahip Brunson Açıklaması: Yargının Bağımsız Olduğunu Gördüler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Andrew Brunson Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title