Haberler

Berkay Şahin'in Avukatı: Arda Silahını Bilerek Ateşledi, Bu İşin Özrü Olmaz

Güncelleme:

Şarkıcı Berkay Şahin'in avukatı, "Arda Turan'ın hastaneye silahla gelmesi, ciddi bir kriminal olaydır. Arda, silahı bilerek ateşlemiştir." dedi.

Türkiye'nin konuştuğu kavgada yeni gelişme... Arda Turan'ın dün akşamki açıklamalarına Berkay Şahin cephesinden cevap geldi. Avukat Ayşegül Mermer, "Suç dünyasının içinde olmadığını düşündüğümüz Arda Turan'ın hastaneye belinde silahla gelmesi ciddi kriminal bir olaydır. Arda, silahı bilerek ateşlemiştir." ifadelerini kullandı.

İşte Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer'in açıklamanın satırbaşları:

"Türkiye gündemini meşgul eden kriminal olayda Arda Turan, müvekkilim ve eşini suçlayıcı bir yazı kaleme almıştır.

Kamuoyunun da bildiği gibi, barda başlayan hastanede devam eden ve kamera görüntülerine göre; Arda Turan Berkay Şahin'e şiddet uygulamıştır. Şiddet uygulamıştır diyorum çünkü kavga iki taraf arasında olur. Burada olay tek taraflı olmuş, müvekkilim Berkay Şahin'in hiçbir şiddeti olmamıştır kendisine.

Berkay Şahin'in Avukatı: Arda Silahını Bilerek Ateşledi, Bu İşin Özrü Olmaz

"MÜVEKKİLİM YÜZÜNE AĞIR BİR YUMRUK YEMİŞTİR"

Arda Turan'ın yanına gittiğinde amacı sadece konuşmak olup, Burak Yılmaz araya girdiği esnada yüzüne ağır bir yumruk yemiştir.

Buraya kadarki olaylar aslında Türkiye'nin birçok noktasında eğlence merkezleri sonrasında sıklıkla görülebilecek olaylardır. Burada bizi ve müvekkilimi esas üzen mesele olayların sonrasında hastanede yaşananlardır. Arda Turan, yanında arkadaşlarıyla birlikte belinde ruhsatsız silah ile hastaneye gelmiştir. Yargı dilinde, bele ruhsatsız silah takarak gezmek sadece suç dünyasının içindeki kişiler tarafından yapılan bir durumdur.

Berkay Şahin'in Avukatı: Arda Silahını Bilerek Ateşledi, Bu İşin Özrü Olmaz

"BÖYLE BİR OLAYIN ÖZRÜ OLAMAZ"

Suç dünyasının içinde olmadığını düşündüğümüz Arda Turan'ın hastaneye belinde silahla gelmesi ciddi kriminal bir olaydır. Ve böyle kriminal bir olayın da hiçbir özrü olamaz. Müveklilim de kamera görüntülerinde görüleceği gibi Arda Turan'ı belinde silah ile görünce şaşırmıştır. Müvekkilimin amacı başından beri zaten konuşmak olduğu için hastane odasında Arda Turan tarafından müvekkilimin eline silah tutuşturulmaya çalışılması bizler için ayrıca üzücü bir durumdur.

"HASTANEDE SİLAHINI ATEŞLEMESİ HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE'DE KABUL EDİLEMEZ"

Silahsız bir dünya istediğimiz bu ortamda hastanenin içinde görevi olmayı, görevi dışında silahla girmek, dolaşmak ve o silahın bilerek ateşlenmesi bizi derinden üzmüştür. Bizim buradaki tek tesellimiz o mermi çekirdeğinin herhangi birine isabet etmemiş olmasıdır. Çünkü oradan geçen birine o merminin isabet etmesi başta müvekkilim olmak üzere herkesi çok üzerdi. Arda Turan tarafından hastanede bilerek silahını ateşlemesi bir hukuk devleti olan Türkiye'de hiçbir şekilde kabul edilemez. Özrü de yoktur.

Berkay Şahin'in Avukatı: Arda Silahını Bilerek Ateşledi, Bu İşin Özrü Olmaz

Kriminal vakasının yargıya intikal ettiği bir ortamda Arda Turan'ın sosyal medya üzerinden müvekkilimin eşi Özlem Şahin'i suçlaması bizleri çok şaşırtmıştır. Arda Turan'ın ifadelere de yansıyan sözlü taciz olayını hafifletmek için eski bir husumet gibi göstermesi de bilinçli bir saptırma olayıdır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Türkiye Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (35)

ARDA:

EYYYYYYYYYYYYYY BERKAY ARDANIN SAYESİNDE DÜNYA TANIDI SENİ

13
0
yanıtYanıtla
Su:

Ardanında nasıl biri olduğu ortaya çıktı miss

yanıt5
yanıt1
ünal:

Berkaydan bahsederken namus timsali melek evine eşine bağlı adam dan bahseder gibiler. Bu değilmi elalemin karılarını avm lerde evlerinde ayartıp kovalayan. Sen birinin camına vurursan biri de senin camını kırar bu iş böyle berkoş

6
2
yanıtYanıtla
CR7:

ulan alt tarafı bi kafa atmış nevar bukadar büyütecek türkiyenin gündemini iki tane züppe için meşgul ediyorsunuz tühh size bee

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gücü yetmiyor silah çekiyor ornek bir futbolcu

3
3
yanıtYanıtla
MUSTAFA HACI:

allah belanı versin arda

2
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Senin Allah belanı versin sahte hacı

yanıt0
yanıt2
lahavlavelakuvvete:

yiyin birbirinizi dinsizin hakkindaN IMANSIZ GELIRMIS TOPCU POPCU

0
4
yanıtYanıtla
ADAA:

ARd A kendi topuğuna sıkmıştır hadi hayırlı olsun futbol hayatı burada noktalanıyor . . .

1
2
yanıtYanıtla
Kenan:

Niye bitsin teriminki bittimi zaten biz millet olarak hep rezilliği destekliyoruz

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title