Haberler

    "Sahadan Çık O Zaman Töre"

    Beşiktaş'ın dün U21 Takımı ile oynadığı hazırlık maçına, Şenol Güneş ile Gökhan Töre arasında yaşanan gerilim damga vurdu.

    CENGİZ MALGIR

    Siyah-beyazlı teknik adam savunmaya yardım etmesi için sık sık uyardığı yıldız futbolcudan olumlu karşılık alamayınca öfkelendi, "Sahadan çık o zaman" diyerek tepki gösterdi. Güneş'in bu sözleri üzerine maçı terk eden Gökhan Töre doğrudan soyunma odasına gitti.

    Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün sabah U21 Takımı ile yaptığı maçla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşma 2-2 bitti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan A takımın ikinci yarıda golleri Mustafa Pektemek'ten geldi. Vagner Love da bir penaltı atışından yararlanamadı.
    Teknik Direktör Şenol Güneş, milli ara nedeniyle elinde 4'ü kaleci sadece 15 futbolcu olmasından dolayı Ricardo Quaresma'ya ilk yarıda U21'de görev verdi. Portekizli yıldız ikinci yarıda sakatlanan Adriano'nun yerine A takıma geçti. U21'in gollerini penaltıdan Quaresma ve Yusuf Atasoy kaydetti. Teknik Direktör Şenol Güneş ile Gökhan Töre arasında ikinci yarıda yaşanan gerilim ise antrenman maçına damgasını vurdu. Güneş kanatta görev yapan Töre'yi geriye dönerek savunmaya yardım etmesi için sık sık uyarırken, yetenekli oyuncudan olumlu karşılık alamadı.

    Siyah-beyazlı hoca bunun üzerine, "Sahadan çık o zaman" diyerek Gökhan Töre'ye sert bir şekilde tepki gösterdi. Yıldız futbolcu da maçı bırakarak soyunma odasının yolunu tuttu. Gökhan Töre'nin sahadan çıkarken bir hayli gergin ve moralsiz olduğu gözlendi. Şenol Güneş, 2-0 kaybettikleri Malmö deplasmanında 59. dakikada oyundan aldığı Töre'ye, Atiker Konyaspor karşısında forma şansı vermemişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gökhan Töre Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title