Haberler

Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti

Güncelleme:

Spor yazarı Uğur Meleke, "Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir." dedi. Arda, büyük ihtimalle 3 farklı suçtan, 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

Hürriyet Gazetesi yazarı Uğur Meleke, ülke gündeminin bir numarası olan Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Meleke, şunları söyledi:

"Gündemde yaşadığı kavga olayıyla Arda Turan var. Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir. Belki de Arda Turan'ın futbol hayatı bitti. Bunun için de mahkemenin sonucunu beklemek gerekiyor."

Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti

NELER YAŞANMIŞTI?

Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan "laf atma" tartışmasında Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gitti ve silahla bir el ateş açtı.

11 YILA KADAR YARGILANACAK

Arda, "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "Silahla tehdit" ve "Ruhsatsız silah taşıma" olmak üzere 3 ayrı suç nedeniyle 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğur Meleke Arda Turan Futbol Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (93)

Recep:

Harbiden Arda''yı bitirdiniz. demek ki istenildiğinde yıldız oyuncuya bile futbol oynatmıyorlar.

9
19
yanıtYanıtla
aa:

lan dangalak kendı yaptı. milletmi dedi git baskasının karısına asıl dıye. nerenle konsuyon osuruk

yanıt0
yanıt0
Mebrure:

Aslında basit bir bar kavgası bence.

9
17
yanıtYanıtla
Ömer:

Öyledir zaten abartiyorlar bana göre silahta yoktur isin icinde fantasi dunyasi olmus zaten

yanıt10
yanıt7
aa:

anlamadıgın bır olaya yorum yapma bence. sana asılsaydı basıt olurdu.

yanıt0
yanıt0
GURBETCI:

Turkiyede nefret ettigim dört kisi var 1 apo2 Aziz yildirim3 Ibrahim tagtlosesSomuncu 4 Arda

13
7
yanıtYanıtla
Berlinden Sibel:

Kilicdaroglu, Fetullag Gülen, Aksener, Demirel, Inönü, Ciller, Apo, Cem Yilmaz, Defne Samyeli, Hande Yener, Hande Atasözü, Pinar Altug, Tamer Karadagli, Arda, ve böyle sayarak devam eder. . . Nefret listesi

yanıt0
yanıt0
m.karali:

''ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim. '' M. Kemal Atatürk. arda, volkan , caner, emre gibi sporcular ahlaken topluma kötü örnek teşkil ettikleri için spordan ebediyyen men edilmeli diye düşünüyorum.

17
1
yanıtYanıtla
cevdet:

Pes valla ne de güzel anlattın , tebrik ediyorum.

yanıt7
yanıt1
FB''linin biri:

BUNUN KEBAPÇI BASAN HOCASINI GEÇMİŞİ DE BUNUN GİBİYDİ, AMA TÜRKİYE TAPIYOR. BUNA DA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. YARIN TV''LERDE YORUMCU OLARAK İZLERİZ.

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title