Haberler

Sualtının Esrarengiz Dünyası Tüm Güzellikleriyle Görüntülendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gün süren Türkiye Sualtı Görüntüleme Şampiyonası, ödül töreni ile sona erdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki gün süren Türkiye Sualtı Görüntüleme Şampiyonası, ödül töreni ile sona erdi. Ege Denizi'nin güzelliklerini yansıtan fotoğraflar görenleri büyüledi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen "Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası"nda Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 62 sualtı görüntüleme sanatçısı yarıştı. Bodrum açıklarındaki farklı noktalara dalan sualtı görüntüleme sanatçıları, birbirinden güzel karelere imza attılar. Şampiyonluğu getirecek ve milli takımda Türkiye'yi temsil edecek kareyi yakalamak için iki gün boyunca sualtında fotoğraf ve videolar çeken yarışmacıların heyecanı ödül töreninde hat safhaya çıktı. Bir otelde düzenlenen ödül törenine, TSSF AS Başkanı Şamil Aktaş, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, TSSF Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.

Fotoğraf kategorisinde balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı disiplinlerinde çalışan yarışmacılar ayrıca video kategorisinde de mücadele ettiler. Jürinin bir hayli zorlandığı yarışmada video kategorisinde Turgay Ali Şanlı birinci olurken, fotoğraf kategorisinde genel toplamda ise Taner Atılgan birinci oldu.

Tören sonunda bir açıklama yapan TSSF AS Başkanı Şamil Aktaş, "Gerçekten iki gün kıyasıya yarıştı sporcularımız, aynı zamanda sanatçımız tabii bunlar. Çok güzel fotoğraflar çektiler. Su mükemmeldi, canlılık mükemmeldi. Hakikaten Türkiye'de herhalde en büyük canlılık, sualtı canlılığı, en büyük temizlik yine Bodrum bölgemizde. O yüzden bizde çok memnunuz. Elde ettikleri sporcuların ürettikleri ürünlerde birbirinden güzeldi, o yüzden çok memnunuz" dedi.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ise, "Spor turizmi adı bugün gerçekten farklı bir ambiyansı hep beraber yaşadık. Bodrum, ilimiz genelinde önemli bir destinasyon. Bu destinasyon içerisinde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun önemli bir organizasyonunu hep beraber icra ettik. Dolayısıyla sporcularımız aynı zamanda sanatçı ruhlu olduklarından dolayı Bodrum'un güzelliklerini de bu vesile ile gün yüzüne çıkardılar. Dolayısıyla ülkemizin tanıtımına ayrı bir boyut, ayrı bir heyecan kattılar" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bodrum Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title