Haberler

Ay-Yıldızlılar, Mircea Lucescu Yönetiminde Çıktığı 15 Maçta 6 Mağlubiyet Aldı

Güncelleme:

UEFA Uluslar Liginde Türkiye, Rusya'ya 2-0 mağlup oldu. A Milli Futbol Takımı, bu skorla Lucescu yönetimindeki 6. mağlubiyetini aldı.

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligindeki üçüncü maçında Rusya'ya konuk oldu.Soçi kentindeki Fisht Olimpiyat Stadında oynanan karşılaşmayı Rusya 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibin gollerini 23. dakikada Neustadter ve 78. dakikadaCheryshev kaydetti.

SADECE 4 GALİBİYETİMİZ VAR

Bu skorla birlikte Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde 6. mağlubiyetimizi aldık. Romen hoca ile 15 maça çıkan Türkiye, bu maçlarda 6 mağlubiyet, 5 beraberlik, 4 galibiyet alabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Rusya Federasyonu Mircea Lucescu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

FATİH TERİMİ İSTEMEYENLER KINA YAKSIN . . . . BİDAHA YOK TERİM SİZE .

5
9
yanıtYanıtla
mustafa:

nolur gelsin diyende yok zaten tepe tepe kullanın

yanıt0
yanıt0
ECZACI SAFFET:

80 milyon nüfus var bir tane yerli teknik direktör yokmu .var ama yabancı sevdası bizleri bu hale getirdi.yiyin arkadaşlar yiyin tıksırincaya kadar yiyin .yeter yeter yeter yeter yeter ...........

7
1
yanıtYanıtla
Osman Gazi:

Yiyin bu ülkenin parasını yemeyen keriz

3
0
yanıtYanıtla
ilahiadalet:

aykut kocaman gelmeli milli takima

2
1
yanıtYanıtla
1907:

federasyon kabuklu seviyor ne yapalım

3
0
yanıtYanıtla
teke:

aykut veya yılmaz hoca gelsın

1
1
yanıtYanıtla
VAHDETTİN:

MİLYON DOLARLARI YILDA BİR KAÇ MAÇA ÇIKARAK ALACAK.

2
0
yanıtYanıtla
Serdar Taşçı:

Aykut kocaman gibi bir adam varken mircea yi milli takımimin başına getiren zihniyetle işimiz zor??

2
0
yanıtYanıtla
Telekritik:

Üst düzey bir futbolcumuz yok. Lucescu ne yapsın.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title