Haberler

Mircea Lucescu: Hedefim, Futbolcularımın 90 Dakika Oynama Seviyelerine Gelmesi

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Rusya maçı sonrasında konuştu. Lucescu, "Şimdiki ilk hedefim, oyuncularımın kendi takımlarında 90'ar dakika oynama seviyelerinde olmaları." dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Rusya'ya 2-0 mağlup olduğumuz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Lucescu, iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini söylerken, "Rusya daha güçlüydü, bu gerçek. Bildiğimiz futbolu oynadılar. Rusya beklediğimiz futbolu oynadı, biliyorduk böyle olacağını. Duran toplar, kontra ataklar, bunu biliyorduk. Beklemediğimiz bir anda kontra ataktan golü yedik. Topla oynamada %60'a %40 öndeyiz ama golleri biz yedik. İlk golde inanılmaz bir hatadan faydalandılar. Zannediyorum daha fazla pozisyon da olmadı. Daha net bir pozisyon hatırlamıyorum, ofsayt pozisyonları falan vardı." dedi.

"KENDİ TAKIMLARINDA 90 DAKİKA OYNAMALILAR"

Oyuncuların kendi takımlarında daha çok oynaması gerektiğini vurgulayan deneyimli hoca, "Rusya'da 2 yıl boyunca aynı ekip oynadı, daha tecrübeliler. Bütün oyuncular kendi takımlarında da ilk 11 oynayan oyuncular. Mehmet Topal ve Emre Akbaba gibi iki önemli oyuncumuz sakattı. Topal orta sahada bize yardım eden, Akbaba da boşluklara kaçan bir oyuncumuzdu. Şimdiki ilk hedefim, oyuncularımın kendi takımlarında 90'ar dakika oynama seviyelerinde olmaları. Görüyoruz ki, Rusya'nın tüm oyuncuları bizimkilerden fazla koşuyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu Mircea Lucescu Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Galatasaraylı:

Hep bahane bahane. Galatasaraylı oyuncular gelip de galibiyeti getirirse luce de şahene ve havalı , yoksa luce de bi numara yok. hakan ve cenk bitip. kulüplerde oynayan çok iyi oyuncular var . bunlar hala ezbere aynı oyuncuları oynatıyorlar. paralar cebe indir luce nasıl olsa yaş yetmiş iş bitmiş.

0
6
yanıtYanıtla
cevat:

sayın mircea lucescu senin yoneticilerin bu işi yapamıyor bari sen onurlu bir insan gibi istifa et ve git. senle olmuyor be hoca.

4
0
yanıtYanıtla
arıza:

bu adamdan bi halt olmaz gene komfeti yüzündenmi yenildin şahsiyetsiz

3
1
yanıtYanıtla
Cocu Gidecek:

Luce Fenevin Bas$ina Gececek:))

0
4
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

emre akbabayı son yarım saat oynatan sanki bendim şimdi büyük eksiklik dio

2
2
yanıtYanıtla
NATHEN DRAKE:

adam başarısızlıkta cocuyla yarışıyor hala hedef diyor

2
2
yanıtYanıtla
cebraıl:

kovun bu becerıksızı gıtsın

2
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

hala hedefi var yani o da güzelmiş.

0
2
yanıtYanıtla
vahdettin:

milyon dolarları bir kaç maç için sana verenlere yazıklar olsun.

1
0
yanıtYanıtla
bedrettin adalı:

butun suc demirörenin kendilerinin durumu iyi hiç milli takım ruhu kaldımı onlar bu türk milletin hakkını veremicek ben fitbol fedarasyonuna hakkımı haram ediyorum ıkı elim ıki yakalarında

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title