Haberler

Mehmet Ali Erbil: Berkay Şahin'i Çok Severim ama O Mekana Eşimi Götürmem

Güncelleme:

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Arnavurtköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Arda-Berkay kavgası hakkında konuşan Erbil, "Orası enterasan bir mekan. Berkay'ı severim ancak ben olsam oraya eşimi götürmem." dedi.

"BEN O MEKANA EŞİMİ GÖTÜRMEM"

Erbil, popçu Berkay ile Arda Turan'ın barda başlayan, hastanede devam eden kavgası hakkında şunları söyledi: "Onların kavga ettiği Emirgan'daki yer çok enteresan bir mekan. İlk gittiğimde kızın birinden dayak yiyordum. Berkay'ı çok severim, ancak ben olsam oraya eşimi götürmem" dedi.

Mehmet Ali Erbil: Berkay Şahin'i Çok Severim ama O Mekana Eşimi Götürmem

"ARDA'NIN DESTEKÇİSİYİM"

Önceki gün eşi Pelin Karahan'la görüntülenen Bedri Güntay ise kavga hakkında ekranlarda izlediğimiz olayların yanlış yorumlandığına inandığını söyleyerek "Ben her zaman Arda'nın destekçisiyim ve onun yanındayım" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Mehmet Ali Erbil: Berkay Şahin'i Çok Severim ama O Mekana Eşimi Götürmem

NELER YAŞANMIŞTI?

Emirgan'da bir eğlence mekanında Arda Turan ve Berkay Şahin arasında yaşanan "laf atma" tartışmasında Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gitti ve silahla bir el ateş açtı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ali Erbil Arda Turan Erbil Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500

Yorumlar (36)

fatma dogan:

rabbim ardanın ronaldonun yardımcısı olsun her zaman elmalı ağaç taşlanır

8
23
yanıtYanıtla
aga:

millet perisan onlara dua et bu rezillere degil fatma

yanıt11
yanıt4
adam:

ARDA TURAN senleyız kardesim. sen haklısın. . . . linc seviciler dolmuş ortalık. yazık size.

6
19
yanıtYanıtla
haklısın mali:

orada bayan varmı bir bakın görüntülere birde bayanın ne işi var o kadar kopuğun içinde oraya millet aranmaya gidiyor normal biri gidermi oraya. kıyafeti nasıldı acaba bide o önemli.

13
11
yanıtYanıtla
ALİ:

M. Ali Erbil , Türkiye de bu konularda yorum yapacak en son kişi olmalı . Ahlak fukaraları bunlar . Bir de utanmadan Arda''yı destekliyormış . Destekle bakayım . Zaten sizin gibi ahlak fukaralarından başka ne beklenir ki . Zavallı Türkiye seni kimler temsil ediyor . Yazıklar olsun .

13
10
yanıtYanıtla
Leda:

Demek ki sende sarkıntılık etmişsin ki kızın birinden dayak yemişsin!!!

11
4
yanıtYanıtla
12345:

m. ali sen bi sus ortam gergin zaten :)

12
3
yanıtYanıtla
Flaubert:

Senin gibi zihniyettekiler olduktan sonra , haklısın insan eşini, kardeşini, kız arkadaşını götürmemeli böyle mekanlara. . .

12
1
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Mali eşini götürmez ama günü birlik sevgililerini götürür akşam tekrar götürür. .

12
0
yanıtYanıtla
Nedim:

sen ilk önce kendi kizinin gitti yerlerle ugras Erbil

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title