Haberler

Fenerbahçeli Valbuena Hayata Küstü, Kimseyle Konuşmuyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yedek kulübesine hapsolan Mathieu Valbuena hayata küstü, idmanlardan sonra kimseyle konuşmadan odasına çekiliyor.

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Valbuena sorun olmaya devam ediyor. Teknik direktör Aykut Kocaman döneminde yedek kalan Valbuena'nın durumu, Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu zamanında da değişmedi, hatta daha da kötüleşti. Bu sezon adeta yedek kulübesine hapsolan ve sadece 6 maçta 239 dakika forma giyen Valbuena, performansıyla Phillip Cocu'nun gözünden iyice düştü.

Fenerbahçeli Valbuena Hayata Küstü, Kimseyle Konuşmuyor

HERKESE COCU'YU ŞİKAYET EDİYOR

Forma giyemediği için hayli mutsuz olan Valbuena'nın teknik heyetle arasındaki iletişimin oldukça zayıf olduğu ve yakın çevresine Hollandalı teknik direktörün antrenman ve oyun sistemini de şikayet ettiği gelen haberler arasında. Tecrübeli yıldızın kimseyle konuşmadığı, idmanlardan sonra odasına çekildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (7)

yahudiyedayak:

aykuta kizan sahte fenerliler velbanuyu oynatmiyor yedek oynatiyor diye simdi nerede velbanuuuu yahudi ali koc un pesin den gidin bakialim

4
2
yanıtYanıtla
.:

FENER BÜTÜN PTT LİGİ TOPÇULARINI TOPLADI . FENERİN DURUMU ÇOK VAHİM O ALDIĞI BÜTÜN ADAMLAR ELLERİNDE PATLAYACAK . FUTBOLCULARI SATAMAYACAKLARI İÇİN FUTBOLCUDA ALAMAYACAKLAR VE SENELERCEDE BAŞARI GELMEYECEK .

3
1
yanıtYanıtla
yunus can 29:

tüm kulüpler böyle karaktersiz futbolcularla uğraşıyor. Buna bir çare bulunmalı. Geçmişte iyi futbolcuydum diye hava atıyor, oynadığı rezil futbola bakmıyor. Aynı mevkide Babel, Rodrigez oynuyor, onlara bak utan.

4
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

yazık yahu bu çocuklara bir çözüm bulmalıyız :D

2
0
yanıtYanıtla
valbeyana:

Hayata küstüm teselliyi içkide buluyorum uzak durun benden . . Hepinize Küstüm

2
0
yanıtYanıtla
HACIABİNİZ:

TEK MAÇ KURTARMIŞ MI ŞU ANA KADARDA BÖYLE TRİP ATIYOR

0
1
yanıtYanıtla
cenk:

alikoc gitsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title