Haberler

İnşaat Halindeki Lisenin İstinat Duvarı Çöktü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Malatya'da inşaat halindeki lise binasının istinat duvarının çökmesi sonucu, kepçeyle birlikte toprak yığınının altında kalan işçi öldü, 3 kişi yaralandı.

Malatya'da inşaat halindeki lise binasının istinat duvarının çökmesi sonucu, kepçeyle birlikte toprak yığınının altında kalan işçilerden Nihat Aslan (33) öldü, 3 kişi yaralandı.

İnşaat Halindeki Lisenin İstinat Duvarı Çöktü: 1 Ölü, 3 Yaralı

İŞÇİ, TOPRAĞIN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ

Olay, sabah saatlerinde Çamurlu Mahallesi Yıldıztepe mevkisinde meydana geldi. İnşaatı süren Malatya Anadolu Lisesi'nin arkasında yapımına devam edilen istinat duvarı, işçilerin çalışması sırasında çöktü. Kepçeyle birlikte toprak yığını altında kalan işçiler Nihat Aslan, Süleyman Kaya, Yılmaz Ernez ve Sedat Kaya yaralandı.

İnşaat Halindeki Lisenin İstinat Duvarı Çöktü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Yükselen toz bulutunu görenler sağlık görevlilerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, toprak yığınının altında kalan yaralıları çıkardı. Yaralı işçiler, sağlık görevlilerince Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürüldü.

İnşaat Halindeki Lisenin İstinat Duvarı Çöktü: 1 Ölü, 3 Yaralı

TEDAVİSİ SÜREN YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Acil serviste tedaviye alınan işçilerden Nihat Aslan, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. İşçinin cansız bedeni otopsi için morga konulurken, tedavileri süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İnşaat Halindeki Lisenin İstinat Duvarı Çöktü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (4)

Mimar:

O taş duvarın statik projesi olmadığına dair her türlü iddiaya girerim. Kaza sonrası dosyaya eklemeye çalışıyorlardır.

3
0
yanıtYanıtla
EYYT Ule:

İstinad duvarları dünyada sadece Türkiye''de çöker. Arayın internetten bakın. Neden mi böyler? Devenin hikayesi işte neremiz doğru ki? Okul inşaaatı yani müteahhit zengin olurken çok insanı da zengin etmeli paylaşma böyle bir mutluluk. Olan işçilee fakire oluyor gene. Kader değil mi? Kader. . Bu kader midir?

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Bu kacinci oldu boyle muhendisligede muteahhitlerede kontrol yapmayan yetkililerede sadece sovesim geliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Tanaka:

İşçi ucuz sorun yok binlerce iş isteyen var önemli olan rant çılar onları korumak lazım soradan görmelerimiz çok değerli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title