Haberler

Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Yer Alan Oliver Giroud, Chelsea'den Ayrılmak İstemiyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Chelsea'nin Fransız oyuncusu Olivier Giroud, Chelsea'den ayrılmak istemediğini belirtti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Fransız forvet oyuncusu Olivier Giroud, takımından ayrılmak istemediğini söyledi. İsmi zaman zaman Beşiktaş ile de anılan 32 yaşındaki oyuncu gerekçesini paylaştı. L'Equipe'e özel açıklamalarda bulunan Olivier Giroud, "Marsilya ile geçen sezon transfer için gerçekten bir temas kurmuştuk ama bu transfer döneminde somut bir şey olmadı. Chelsea'ye daha yeni gelmiştim ve 3 ay sonra çantaları alıp gitme zamanı değildi." dedi.

Chelsea'nin büyüklüğüne değinen Giroud, "Bence Chelsea, İngiltere'deki en iyi kulüp. Ben olmak istediğim yerdeyim, neden ayrılayım ki?" ifadelerine yer verdi. Arsenal'den 2018'de 17 milyon euro bedelle alınan 1.92 boyundaki oyuncunun sözleşmesi 2019'da sona erecek. Chelsea kariyerinde 26 maça çıkan Giroud, 5 gol atıp 7 asist yaptı. Bu sezon ise 7 lig maçında 4 asistle oynadı.

Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Yer Alan Oliver Giroud, Chelsea'den Ayrılmak İstemiyor

CHELSEA SATMAK İSTİYOR

Fransız yıldız, teknik direktör Maurizio Sarri'nin kadro planlamasında yer almıyor. Bu nedenle Chelsea yönetimi de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki oyuncuyu Ocak ayında cüzzi bir rakama satmayı hedefliyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Marsilya Beşiktaş Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title