Haberler

    Latovlevici'den F.bahçe'ye Gönderme G.saray İtirafı

    Bursasporlu Latovlevici, Rumen basınına konuştu ve takımının durum, kendi kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

    Bursaspor'da forma giyen Latovlevici, ülke basınına konuştu. Futbol hayatı, kariyeri ve Türkiye'de geçirdiği günlerden bahseden Rumen futbolcu, Galatasaray'la ilgili de önemli itiraflarda bulundu.
    Bursaspor'da takımın durumunu nasıl görüyorsun?
    Zorlu ameliyatlardan sonra futbola döndüm. Ankaragücü maçında aldığımız 2-0'lık galibiyet üzerimdeki ölü toprağını atmamızı sağladı. Düşme hattından kurtulduk ve 14. sıraya yükseldik. Fenerbahçe'nin bile üzerine çıktık. Amacım kulübün de şartları göz nönüne aldığında Avrupa kupalarına gitmek olacak. Bakalım, hep birlikte yaşayıp göreceğiz.
    Steaua ile Galatasaray arasında büyük bir fark var mı?
    Para ve futbolcu farkı var. Antrenman sahaları ise Romanya'da daha iyi. Ancak onun dışında karşılaştırmamız gereken bir şey yok. Türkiye'de milyonlarca euro maaş veriliyor.
    "GALATASARAY'DA HATALAR DA YAPTIM"
    Galatasaray'da uzun süre maskeyle oynadım. Oyun içinde başım ağrıyordu. Ameliyattan 3 hafta sonra oynadım. Elimden geleni yaptım. Tabi ki hatalar da yaptım. Ancak bambaşka bir kültüre sahip olan ülkjeye gittim. Bu hatalardan ders çıkardım. Baktığınız zaman 30 yaşında Galatasaray'a transfer oldum. Bu da önemli bir iş.  (Futbol Arena)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title