Haberler

ABD Basınından Kan Donduran İddia: Kaşıkçının Cesedi 7 Dakikada Parçalandı

Güncelleme:

ABD basını, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrılma işleminin 7 dakika sürdüğünü ve cesedi parçalara ayıran kişinin yanındakilere müzik dinlemelerini tavsiye ettiğini iddia etti.

CNN International, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdikten sonra haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bir iddia ortaya attı.

ABD merkezli CNN International televizyonu, bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberde Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü bildirdi. Medya kuruluşu, aynı haberinde Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığının iddia edildiğini belirtti.

ABD Basınından Kan Donduran İddia: Kaşıkçının Cesedi 7 Dakikada Parçalandı

KAŞIKÇI'NIN CESEDİNİ KESME İŞLEMİ 7 DAKİKA SÜRDÜ

CNN'in haberinden kısa süre sonra Katar merkezli haber kanalı Al Jazeera'de Cemal kaşıkçı olayıyla ilgili olarak flaş bir haber verdi.

Kanalın ismini vermediği bir Türk kaynağa dayandırdığı habere göre, Cemal Kaşıkçı, konsolosluk binasında öldürüldükten sonra cesedi burada parçalara ayrıldı. 7 dakika süren cesedin parçalama işlemini ise Suudi otopsi uzmanı Salah Mohammed al-Tubaigy'i gerçekleşirdi. Suudi otopsi uzmanı bu kan donduran işlemi gerçekleştirirken yanında bulunan diğer Suudilere müzik dinlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Al Jazeera'nin ismini açıklamadığı Türk kaynağa dayandırdığı haberin bir diğer ayrıntısına göre ise, tüm bu işlemler Başkonsolosun odasında gerçekleştirildi.

ABD Basınından Kan Donduran İddia: Kaşıkçının Cesedi 7 Dakikada Parçalandı

"ÖLDÜRÜLDÜĞÜNE DAİR DELİLE ULAŞILDI"

Gün içinde Uluslararası haber ajansı AP'den de bir iddia gelmişti. AP, 'Türk polisi, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair delile ulaştı' şeklinde iddiada bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı İstanbul Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title