Haberler

Boş Mukaveleye İmza Atan Fatih Terim, Senelik 20 Milyon TL Kazanacak

Güncelleme:

Galatasaray'la yeni sözleşme imzalayan 65 yaşındaki Fatih Terim, senelik 20 milyon TL kazanacak.

Galatasaray uzun yıllar daha Fatih Terim'le çalışmaya devam edecek.

Dün KAP'a bir açıklama yapan sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını duyurdu.

Yeni dönemde maaşını TL olarak alacak olan Terim'in "boş mukaveleye imza attığı duyurulsa da", Kralspor'daki habere göre, 65 yaşındaki hocanın yıllık 20 milyon TL (3 milyon euro) kazanacağı öğrenildi.

Boş Mukaveleye İmza Atan Fatih Terim, Senelik 20 Milyon TL Kazanacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (119)

hüptürik:

Asgari ücretle geçinip. saatlerce futbol yorumu dinleyen yurdumun insanı sen salak oldukça, salyaların aka aka daha çok böyle haber okursun. senin sayende futbolcular, sanatçılar bu kadar para kazanıyor.

19
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HELAL

yanıt4
yanıt0
CHE:

Dünyanın kanunu bu hüptürik kardeş. Sen futbolcu ve ya bir popçu olsaydın, böyle konuşmazdın :) NAPALIM maç izlemeyelim mi, müzik dinlemeyelim mi ?

yanıt6
yanıt0
hüptürik:

Sevgili kardeşim biraz araştırırsan insanın futbol ve saçma sapan dizilerden hariç, zevk alacağı birçok faliyet olduğunu göreceksin. Sığ zihniyetler bunlara takılıp kalır. O zaman aldığın ücrete ağlayıp bu insanların yaşayışını kıskanmayacaksın.

yanıt2
yanıt1
Klasik Galatasaray D:

uefadan 5 2 yıl men yemek üzeresiniz bir de adama yıllık 3 milyon euro veriyorsunuz :D çok yazık

10
8
yanıtYanıtla
...:

Sanane birader!!Sana noluyor gitmesi için yalvarıyosunuz ama nafile :)

yanıt6
yanıt1
sende klasik gslisin D:

boş beyninden belli :D neye dayanarak gitmesini istediğimi söyledin? bana bir şey olduğu yok size acıyorum :D acınacak haline bir de savunma yapıyorsun :D boş insanlarsınız

yanıt0
yanıt0
öz livurpullu:

Galatasarayın terime senede 20 Milyon vermesi gereksiz çünkü MHK başkanı Yusuf Namoğlu sağolsun geçen sene olduğu gibi bu sene de galatasarayın yolunu açıyor.

8
8
yanıtYanıtla
...:

BURDA NE KADAR ÇOK BOŞ İNSAN VAR . MİLLETİN İŞİ GÜCÜ 1600 LİRAYA ÇALIŞIYORUM . 1600 LİRAYI BEĞENMİYORSAN GİT İNŞAATLARDA ÇALIŞ USTA OL GÜNLÜK 150 LİRA ALIYORSUN . AYLIK 4000 LİRANIN ALTINA DÜŞMEZ KAZANCIN .

3
13
yanıtYanıtla
ilyas:

inşaat mı kaldı. Şuan herşey bitik, piyasada mühendis 2. 5 alıyor.

yanıt8
yanıt2
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title