Haberler

Gazeteci Fatih Altaylı'dan Trafik Polisine Ağır Küfürler

Güncelleme:

Habertürk yazarı gazeteci Fatih Altaylı, sokak ortasında tartışmaya girdiği polise küfür etti. Altaylı, daha sonra olay yerinden ayrılırken bu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Daha önce İl Milli Eğitim Müdürü'nün arabasını durdurduğu için açığa alınan bir polis memurunun arkasında kararlılıkla duran Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bu kez polisle girdiği sert bir tartışmayla gündeme geldi. Gazeteci Altaylı, park tartışması yaşadığı polise küfür etti.

''ONLARIN ŞEFİNİ DE HEPSİNİ DE...''

İddiaya göre, park etmenin yasak olduğu alana aracını çektirmek isteyen Fatih Altaylı'ya trafik polisi izin vermedi. Altaylı, polise "Haysiyetsiz adamlar sizi, onların şefini de hepsini de ..." sözleriyle hakaret etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Altaylı Habertürk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (66)

.......:

TAMAMDA POLİS OLSA NE YAZAR SONUÇTA BASİT BİR MEMUR POLİS OLMASI HALKTAN ÜSTÜN KILMAZ ONU

8
69
yanıtYanıtla
1:

gazeteci oluncamı üstün oluyor polis görevini yapıyor

yanıt80
yanıt2
ADAM OLMAYAN ADAM:

MAL ONLAR OLMASA SURİYEDEN BETER OLURSUN

yanıt28
yanıt1
Vatansever:

Haysiyet ten en son bahsedecek adamsın sen Altaylı pardon yanlışlıkla adam yazmışım sen adam bile değilsin patronların parayla oynattığı zampara

74
1
yanıtYanıtla
MÜSLÜM BABA:

GÖREVİ BAŞINDAKİ TÜRK POLİSİNE HAKARET ETME CÜRRETİNİ GÖSTEREN FATİH ALTAYLI ZIRTOSUNA HAKARETLERİNİ MİSLİYLE İADE EDİYORUZ.

61
8
yanıtYanıtla
bazıları şöyle der:

ADAMI NASIL ZIVANAN ÇIKARDILARSA ARTIK. . . . NORMAL BİR VATANDAŞ OLSAYDI. . . HOOOP YUNUS AMCALAR GELİR ADAMIN AĞZINI BRNUNU ÇARŞAMBA PAZARINA ÇEVİRİRLER ÜSTÜNEDE ÇEVREYE RAHATSIZLIK VERDİĞİ CEZAYI KİTLERDİ. . BİZ SADECE HERKESE EŞİT OLAN ADALET İSTİYORUZ. . . ÇOK ŞEY DEĞİL SADECE ADALETLİ OLUN. . .

12
55
yanıtYanıtla
Amfibi:

Bu ülke de kim olursa olsun, polise ve askere küfür edene, aynı küfürler misli ile girsin.

63
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

Toplumun bütün kesimlerinde ahmaklık hastalığı yaygınlaşıyor. . Insanlar, asabi, öfkeli, kindar ve patlamaya hazır. . ! Trafikte, herkes kendi kuralına uyuyor. Hukuk ve adalette, herkes kendi yargısı ile infaz yapıyor. Herkes kafasına göre takılıyor. Aslında polisin de kafasına göre cezalar kestiğini söylemek mümkün. Yapılan muamele özel gibi anlaşılıyor. Genelde usülsüz park yapan araçlara pek ceza kesilmez. ! Karayolu üzerinde otopark işletenlere de hiç kimsenin sesi çıkmaz. O zaman ???

0
58
yanıtYanıtla
...:

bu adam kim kendini ne sanıyor

54
1
yanıtYanıtla
VATAN HEPİMİZİN:

ÖNCE ADAMA BAKACAKSIN ADAM MI DİYE SONRA SÖYLEDİĞİNE BAKICAKSIN İTİBARLIMI DİYE GAZETECİ OLMAKLA KANUNLARI YASAKLARI ÇİĞNEYEMESSİNİZ

44
8
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title