Haberler

Fenerbahçe, Khimki'yi Yenerek 2'de 2 Yaptı: 93-85

Güncelleme:

Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe ; Kostas Sloukas, Marko Guduric, Luigi Datome, Nicolo Melli ve Jan Vesely ilk beşi ile başladı. Konuk ekip Khimki Moskova ise Alexey Shved, Dee Bost, Tony Crocker, Anthony Gill ve Jordan Mickey ilk beşi ile sahaya çıktı.

İlk periyoda iki takımın karşılıklı basketleri ile başlanırken, ilk 5 dakikalık bölüm sarı lacivertli ekibin 15-11'lik üstünlüğü ile geçildi. Hücumda çok iyi bir şut yüzdesiyle isabet bulan Fenerbahçe, ilk periyotta rakip potaya 28 sayı gönderirken, kendi potasında ise 21 sayı gördü.

FENERBAHÇE İLK YARIYI 54-43 ÖNDE KAPATTI

İkinci çeyreğe Lauvergne'nin sayılarıyla başlayan Fenerbahçe, Shved'in üç sayılık atışına engel olamadı. Khimki Moskova, Gill ve Thomas'ın sayılarıyla farkı 3'e çekerken, Ennis ve Vesely'nin üst üste basketleri farkı yeniden 7'ye yükseltti: 36-29. Ennis'in etkili oyunuyla skor bulmayı sürdüren sarı lacivertlilere Khimki de yanıt verince, televizyon molasına 43-35'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle girildi. Melli'nin etkili oyunuyla hücumdaki başarılı yüzdesini sürdüren sarı lacivertli ekip, savunma ribaundlarında yaşadığı problemler nedeniyle potasında sayı görmeye engel olamadı. Sarı lacivertliler periyotta son iki dakikalık bölüme 50-43 üstün girdi. Son iki dakikalık bölümde Fenerbahçe, Ennis ile 1, Sloukas ile ise 3 sayı üretirken, potasını rakibine kapattı ve soyunma odasına 54-43 önde gitti.

Fenerbahçe, Khimki'yi Yenerek 2'de 2 Yaptı: 93-85

Shved ve Mickey'nin basketleriyle üçüncü periyoda başlayan Khimki, 7.18 kala farkı 6'ya indirdi: 54-48. Shved 5-0'lık serinin ardından etkin oyununu sürdürürken, attığı 5 sayı ile takımına 10-0'lık bir seri yarattı ve Fenerbahçe molasına 54-53'lük skorla gidildi. Bu seriye Vesely ve Kalinic'in sayılarıyla yanıt veren Fenerbahçe, periyotta son 4.40'a 5 sayı önde girdi: 58-53. Mickey, Jill ve Shved'in sayılarıyla maça tutunan Khimki, periyodun bitimine 1.40 dakika kala farkı 1'e indirdi: 62-61. Muhammed ve Datome'nin sayılarıyla hücumda hareketlenen Fenerbahçe, periyodu 66-63'lük üstünlükle geçti.

Fenerbahçe, Khimki'yi Yenerek 2'de 2 Yaptı: 93-85

VESELY TAKIMI RAHATLATTI

Son periyota Crocker'ın üç sayılık basketiyle başlayan Khimki, skoru eşitledi: 66-66. Muhammed'ten gelen üst üste 3 üç sayılık basket ile yeniden ritim bulan Fenerbahçe, son 6 dakikaya 7 sayı önde girmeyi başardı: 77-70. Crocker'ın üst üste iki basketiyle Khimki farkı 3 sayıya indirdi. Vesely'nin 2, Datome'nin 3 sayısıyla farkı yeniden açan Fenerbahçe, son 2.30 dakikaya 82-74 önde girdi. Khimki Moskova'da Shved yeniden devreye girerken, 3 sayılık isabet ve bir de serbest atışla farkı 4'e indirdi. Datome ve Vesely'nin devreye girmesiyle yeniden rahatlayan Fenerbahçe, karşılaşmanın kalan bölümünde de rakibine üstünlüğü bırakmadı ve karşılaşmadan 93-85 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Khimki'yi Yenerek 2'de 2 Yaptı: 93-85

BAŞKAN KOÇ VE FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR DA MAÇI TAKİP ETTİ

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy ile sarı lacivertli futbolcular Michael Frey, Jailson, Mehmet Ekici, Berke Özer, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk ve Andre Ayew de karşılaşmayı takip eden isimler arasında yer aldı. Kasımpaşalı milli futbolcu Tarkan Serbest de Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda maçı takip etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Juan Carlos Fenerbahçe Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (2)

vatan:

futbolculara izletmeleri iyi olmuş belki birşeyler kaparlar

15
0
yanıtYanıtla
FB:

Ruhsuzlar da Seyretsin de Maç Nasıl Kazanılır Nasıl Mücadele Edilir Öğrensinler

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title