Haberler

Dell'in 49-inç Ultra-Wide Monitörü Sıradışı Çoklu Görevler İçin Üretildi

Boyut ve Çözünürlükten ödün vermeden iki sanal monitör çalıştırın!

Dell'in 49-inç Ultra-Wide Monitörü Sıradışı Çoklu Görevler için Üretildi.

Çoklu görevler ile ağır iş yüklerinin altında çalışanlar için DELL'in yeni çözümü; Dell UltraSharp 49 Curved Monitör duyurdu.

Çift ekran boyutunda, QHD (5,120 x 1,440) Ultra Geniş Kavisli ekran modeli. Model tamamen üretkenlik odaklı, Çözünürlük ve boyuttan ödün vermeden aynı anda farklı iki bilgisayarı yan yana çalışıtrabileceğiniz bir çözüm.

Dell 49-inç, IPS Paneli Yüzde 99 sRGB renk aralığını destekliyor. Renk paletindeki bu geniş aralık sayesindne Video ve fotoğraf editörleri için oldukça faydalı olacak.

Bu modelde en hızlı yenileme hızını ve ultra düşük geçikme oranını bulursunuz dersek yalan olur. Bu nedenle bu özellikleri arayanlar Samsung'un ürünlerinde bakmasında fayda var. Özellikle oyun oynamak isteyenlere diyorum tabi.

Ancak bütçe olarak ta DELL'in çözümü ucuz değil. 1.700 dolar harcamanız gerekebilir. Yan Yana 4K ekranı kesintisiz kullanmak isteyenler için ideal.

Elbette daha düşük fiyata olan modelleri var. UltraSharp 32 4K USB-C Monitör DisplayHDR400 çıkışı 1,100 dolar. UltraShpar 34 Curved USB-C Monitör ise 3,440 x 1,440 geniş ekran 1,150 dolar. UltraSharp'ın 24 ve 27 inç modelleri için USB-C destekli 350 dolardan başladığını 600 dolara kadar çıktığını söyleyebiliriz.

Dell

The Verge

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Dell Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title