Haberler

    Dacia Sandero Daha Ateşli Olabilir

    CARMEDYA.COM – Nissan’da Nismo varsa, Renault’nun da RenaultSport takımı var. Bu ekipler daha sportif ve performanslı modeller hazırlamak için çabalıyorlar.

    CARMEDYA.COM – Nissan'da Nismo varsa, Renault'nun da  RenaultSport takımı var. Bu ekipler daha sportif ve performanslı modeller hazırlamak için çabalıyorlar.

    Daha ateşlisi geliyor

    Renault-Nissan-Mitsubishi ortaklığının tek performanslı olmayan modeli Dacia, bu kez bambaşka versiyon ile geliyor. Kleber Silva tarafından çizilen bu teorik Dacia Sandero Sport, performans konusunda aradığınız tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Henüz daha çizim olan bu model daha sportif body kit ve büyük jantlarıyla dikkat çekiyor. Siyah tavanı ve difizör ile de otomobil sportiflik algısını daha da çok dışarı yansıtıyor.

    Güçlü motor ile gelecek

    Model eğer üretime geçerse 2.0 litrelik 145 HP güç üreten bir motor ile gelecek. Ancak bu güç çıkışı onun elini rakiplerine göre kuvvetli kılmıyor. Bunun için markanın farklı bir güç çıkışına sahip motor tercih etmesi gerek. Modelin üretilip üretilemeyeceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.

    The post Dacia Sandero daha ateşli olabilir appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Renault Nissan Dacia Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title