Haberler

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Şampiyon Olmak İçin Deplasmanda da Üç Puan Çıkarmalıyız

    Güncelleme:

    Bu sezon dördüncü deplasman maçına çıkacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, artık ilk dış saha galibiyetinin gelmesi gerektiğini söyledi, "Şampiyon olmak için deplasmanda da üç puan çıkarmalıyız." dedi.

    Göztepe ile bu sezonki dördüncü deplasman maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, artık ilk deplasman galibiyetinin alınması gerektiğini söyledi. Bursaspor, Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor deplasmanlarından beraberlikle dönen ve üç puan yüzü görmeyen siyah-beyazlı teknik adam, bu hafta ilk deplasman galibiyetinin alınarak, bir galibiyet serisinin başlatılmasını istedi.

    Futbolcularıyla, Göztepe maçı öncesi konuşan Güneş, şöyle devam etti: "Şampiyon olmak için deplasmanlardan da üç puan çıkarmalıyız. Daha önceki deplasman maçlarında öne geçen taraf olmamıza rağmen farkı açamadık. Bu anlamda üç maçta çok ciddi hatalarımız oldu. Bunları en az seviyeye indirmeliyiz."

    "SABIRLI OLMALIYIZ"

    Göztepe'nin iyi bir takım olduğuna vurgu yapan siyah-beyazlıların teknik patronu, "Rakibimizde önemli oyuncular var. Bize karşı mutlaka ekstra motivasyonla oynayacaklardır. Önde basmaya çalışacaklar, pres yapacaklar. Bizim ise topu hiç bekletmeden çevirmemiz gerek. Birbirimize yardım ederek oynamalıyız. Sabırlı ve dikkatli olmazsanız yine üç puandan oluruz. İlk golü atmamız halinde hem skoru korumalıyız hem de farkı açmamız lazım. Buradan da puan kayıplarıyla dönersek, önemli bir avantajı kaybetmiş oluruz" dediği öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (3)

    Yalnız Kurt:

    BJK EZE EZE YENER.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    TANJU:

    Bjk bu maçı rahatlıkla alır....ŞAMPIYON BJK

    1
    0
    yanıtYanıtla
    1:

    GÖZTEPE YENER .

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title