Haberler

14 Yaşındaki Kızın, Ablasının Yanında Can Çekişerek Öldüğü Dehşet Evinde, Bir Kişi Daha Öldürülmüş

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de uyuşturucu ve silahlar ortaya çıkmasın diye silahla vurulup ölüme terk edilen 14 yaşındaki Fatma Ç.'nin tutuklanan ablası Büşra Ç., ifadesi kan dondurdu. Kız kardeşinin ölümüne göz yumduğu iddia edilen Büşra Ç. (17) ifadesinde, aynı evde daha önce de bir cinayet işlendiğini iddia etti.

45 DAKİKA BOYUNCA CAN ÇEKİŞEREK ÖLDÜ

İstanbul Bahçelievler'de silahla vurulmasına rağmen evdeki uyuşturucu ve silahları ortadan kaldırmak için ambulans çağrılmayınca 45 dakika boyunca can çekişerek ölen Fatma Ç. (14) cinayeti sırrını koruyor.

14 Yaşındaki Kızın Ablasının Yanında Can Çekişerek Öldüğü Dehşet Evinde, Başka Biri Daha Öldürülmüş

"GENÇ KIZI HAMİLE BIRAKTI DİYE BAŞKA BİRİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ"

Kız kardeşinin ölümüne göz yumduğu iddia edilen Büşra Ç. (17) ifadesinde, aynı evde daha önce de bir cinayet işlendiğini iddia etti. Büşra Ç. kardeşi ağır yaralıyken komşu eve taşınan silahlarla ilgili olarak "İki ay önce Harun ve Kahraman K. isimli kişiler bir genç kızı hamile bıraktığı iddiasıyla İlhan isimli birini evde bulunan pompalı tüfeklerle öldürmüşler" dedi.

14 Yaşındaki Kızın Ablasının Yanında Can Çekişerek Öldüğü Dehşet Evinde, Başka Biri Daha Öldürülmüş

"KARDEŞİMLE ARAMDA HUSUMET YOK"

Sabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre; Arkadaşlarının "Kendi kendini vurması için kardeşini gaza getirdi" dediği Büşra Ç. ifadesinde iddiaları reddederek "Hepsi yalan. Benim kardeşimle aramda bir husumet yok. Onu öldürmem için veya gaza getirmem için de bir neden yok.

14 Yaşındaki Kızın Ablasının Yanında Can Çekişerek Öldüğü Dehşet Evinde, Başka Biri Daha Öldürülmüş

"KARDEŞİM KENDİNİ VURDU"

Ben kimseye 'Kovanı saklayın, silahı temizleyin' tarzında cümle kurmadım. Tabanca bildiğim kadarıyla Burak A.'nın. Kardeşim kendini vurdu" diye konuştu.

14 Yaşındaki Kızın Ablasının Yanında Can Çekişerek Öldüğü Dehşet Evinde, Başka Biri Daha ÖldürülmüşAbla B.C

7 KİŞİ TUTUKLANDI

Akıl almaz ölümün ardından Fatma Ç.'nin sevgilisi Yunus A., kardeşi Burak A. (16), arkadaşları E.T. (15), A.A. (16), abla Büşra Ç. ve iki komşu tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bahçelievler 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (19)

ALLAH BELANIZI VERSİN:

Acaba hükümet öz eleştiri yapıp soruyor mu neden uyuşturucu kullanma yaşı 12 yaşlara düşdü. Cevap veriyim limanları özelleştirdiniz kolayca ülkemize uyuşturucu sokulur oldu doğuda koruculuğu teşvik ettiniz adamlar KORUCU MAFYA kurup her türlü kaçakççılığı yapar oldular. YAHU BU ÜLKEDE NEDEN HALA İDAM YASASI çıkartılmıyor. . . Kader mahkumuymuş ne kader mahkumluğu bir insanı bilerek öldürmek mi kader mahkumluğu yoksa 12 yaşında kıza tecavüz mü. . .

21
1
yanıtYanıtla
Ayle:

Yaşlara bak girdikleri işlere bak. Yeni nesil böyle demek. İyi evlatlar yetiştirin ama yetiştirdiğiniz evlatlarınıza sahip çıkın

19
0
yanıtYanıtla
bir dost:

noluyor lan. ülke nereye gidiyor

18
0
yanıtYanıtla
.yaşseksen.............:

allahım sen bizlere acı. merhamet et. akıl fikir ihsan et. senin gazabından merhametine sığınıyoruz. yeter artık yardım et. dünyaya geleceklere acı yarabbi. . . senden başka umudumuz kalmadı affet bizleri . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . amin.

10
0
yanıtYanıtla
Evo20:

14 Yaşındalar ve uyuşturucu, alkol partileri veriyorlar. Devlet büyükleri zaten cebinin derdinde kendi veletleri başka ülkelerde okuyor. Geçmiş olsun daha düzelmez artık.

4
0
yanıtYanıtla
emre can:

konuyu andımıza cekmeyın madem cocukları dusunuyorsunuz cocukılugumda karda kısta yagmurda okutuyolardı cocukları bukadar dusunuyorsunuz madem bunlarıda dusunun velevki bu ulkede sadece turk degıl baska mıllet ve dıne mensup türkiye cumhuriyeti vatandasları mevcuttur bu onlara karsı da bır sert uygulamadır dıye dusunuyorum Biz 81 milyonu kucaklamalıyız olayları ıncelerken bır pencereden bakmayınız bu olayda kardeslerden cok komsularada suclu olarak gorulmesı gerekır.

2
1
yanıtYanıtla
ETE:

Türbanlılarda suç oranı artıyor.

3
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Uyuşturucunun bulunduğu yerde bulunanlardan ne beklenir. . ? İnsan haklarını sevsinler, böylelerine ceza veripdebesleyene kadar, kazı işlerinde, ağaçlandırma işlerinde, maden ocaklarında , taşıma işlerinde çalıştıracaksın ki düzene gelsinler. . Rahatlık bunlara batıyor. . Ekmek elden, su gölden derler ya, parayı havadan kazanınca her pisliğiyaparlar. . ADALET BÖYLELERİNE NE ZAMAN GÖRÜNECEK. . . . ??

2
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Şeytan çıkarma ayini mi yapıyorlar.suç sizde değil anne babanızda.şuna bak birde kapalı var.babası babaysa eğer tekme tokat dalmalı

2
0
yanıtYanıtla
Cheroke:

15 yıldır yetiştirilen dindar nesil meyvelerini vermeye başladı çok şükür...elhamdülillah...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title