Haberler

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı Mı?

Güncelleme:

Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin 5. sezon fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisinin ekrana gelen son bölümünde neler oldu?

dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yeni bölüm fragmanını paylaşarak, "Söğüt'te, sulh ve huzuru tesis edecek kutlu bir cihan devleti kuracağız! Gün doğumundan gün batımına, Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız!" yorumunu yaptı.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han'a katılmayı kabul etti ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul'dan Selçuklu'nun sultanı olmasını istedi. Almıla ise Hayme'nin gözünde girdi ve obaya yerleşti. Moğol karargâhında Ögeday Han'ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarstı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezerek karargâhtan kaçtı. Böylelikle Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında kovalamaca başladı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalayarak konuşturmayı başardı. Turgut ve Bamsı, Almıla'nın aslında Noyan'ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrendi ve Ertuğrul'a söyledi. Öğrendikleri ile birlikte Kayı Obası'nın yolunu tuttular.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNE KİMLER KATILDI?

Sevilen dizi yeni sezona yeni isimlerle devam ediyor. Diziye; Ertuğrul Gazi'nin sevdiği kadın rolünde Hande Soral, Ataç karakteriyle Armağan Oğuz, Umur Bey karakteri ile Ünal Silver, Evdokya karakteri ile Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız, İlker Aksum ve Eser Karabil katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diriliş Ertuğrul Selçuklu Han Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title