Haberler

Göztepe Galibiyete İnanıyor

SPOR Toto Süper Lig'de milli maç arasının ardından yarın Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta zirve adaylarından Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe, galibiyet için kenetlendi.

SPOR Toto Süper Lig'de milli maç arasının ardından yarın Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta zirve adaylarından Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe, galibiyet için kenetlendi. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren sarı-kırmızılılarda sakat futbolcular Halil, Gassama, Cikalleshi, Borges, Grillo ve Deniz tamamen iyileşirken, yurt dışından dönen Başkan Mehmet Sepil de takımı bir an olsun yalnız bırakmadı. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde idmanları takip eden Sepil, oyunculara ve teknik ekibe güvendiği belirterek herkesi motive etti. Bu sezon Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenerek büyük sükse yapan sarı-kırmızılılarda taraftarlar geri sayıma geçti. Atiker Konyaspor'la 3 hafta önce oynanan maçta yaklaşık 7 bin Göztepeli futbolseverin ceza almasına rağmen sarı-kırmızılılar biletlere hücum etti. Stadı tıklım tıklım dolduracak taraftarların atkı, flama, bayrak ve pankartlarla görsel şov yapacağı öğrenildi.

Futbolculuk döneminde Beşiktaş forması giyen Göztepe Teknik Direktör Bayram Bektaş ise 3 puanı alacaklarına yürekten inandığını söyledi. "Göztepe'nin teknik direktörü olarak Beşiktaş'ı yenmek bana gurur verir" diyen Bektaş, "Benim için her şeyden önce Göztepe gelir. Bu maçı taraftarımızın muhteşem desteği ile kazasız atlatacağımıza inanıyorum. Milli arada çok iyi çalıştık. Sakatlarımız iyileşti. En iyi şekilde mücadelemizi gösterip camiamızı mutlu edeceğiz" diye konuştu. Sakatlıkları süren Atakan ve Traore'den yararlanamayacak olan Göztepe'de uzun bir tedavi sürecinden geçen stoper Kadu'nun da 21 kişilik kafilede yer alacağı kaydedildi. Tarihlerinde 49. kez karşılaşacak iki takımın maçlarında 24 kez Beşiktaş gülerken, 8 defa Göztepe sahadan galibiyetle ayrıldı, 16 müsabakada denge bozulmadı. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda Beşiktaş Göztepe'yi İzmir'de 3-1, Vodafone Park'ta 5-1 yendi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title