Haberler

    Ahmet Ağaoğlu'ndan Taraftara Esprili Maç Daveti

    Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından Erzurumspor maçı öncesinde taraftarlara seslendi.

    Trabzonspor'un Portekizli oyuncusu Joao Pereira'nın, belediye  hoparlöründen yaptığı anonsla vatandaşları Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında  22 Ekim Pazartesi günü oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına davet  ettiği görüntülerin ardından kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu da sosyal medya  hesabından paylaşımda bulunarak taraftarlara çağrı yaptı.
    Joao Pereira belediye hoparlöründen böyle anons yaptı
    Bordo-mavili taraftarları maça davet eden Ağaoğlu, "Maşallah bilet  satışları fena değil ama halen daha satılmamış 13 bin bilet var. Maç saatine  kadar hepsinin satılacağından eminim. Bu arada stada gelmeyip maçı evde ya da  kahvede izleyeceğini düşünenler heveslenmesin çünkü Joao Pereira'nın dediği gibi  pazartesi saat 20.00'de şehrin elektriklerini keseceğiz. Tek ışık Akyazı'dan  yükselecek ve geceyi aydınlatacak." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title