Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Kurdaki Dalgalanma) Gereken Tedbirleri Aldık"

- AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması DİYARBAKIR - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'ne katıldı.

- AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması DİYARBAKIR - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin ve milletimizin ihtiyaçları, Diyarbakır halkının talepleri ve tercihleri doğrultusunda en isabetli adaylarla seçime girecek, Allah'ın izniyle neticeyi de alacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim hiçbir zaman kişilerle, şahıslarla, isimlerle işimiz olmadı. Biz hep inancımızın, davamızın, milletimizin yolunu takip ettik. Diyarbakır'da da bu yol bizi nereye çıkartırsa oraya gideceğiz."

Erdoğan: "(Kurdaki dalgalanma) Gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk, irtibatları kurduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title