Haberler

Bursa'yı Sağanak Vurdu! Sürücü, Su Dolan Alt Geçitte 3,5 Saat Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Bursa'da aşırı yağıştan dolayı su dolan alt geçitte 1 araç mahsur kaldı. Araç, alt geçiteki su boşaltılarak 3,5 saatte kurtarılırken, sürücüsü kurtarılana kadar aracından ayrılmadı.

Bursa'da aşırı yağıştan dolayı su dolan alt geçitte 1 araç mahsur kaldı. Araç, alt geçiteki su boşaltılarak 3,5 saatte kurtarılırken, sürücüsü kurtarılana kadar aracından ayrılmadı. Telefonunun şarjı olmadığı için yardım çağıramadığını söyleyen sürücü, "Buradan geçerken sanırım rögar kapakları kapanmış. Burası göl gibiydi. 3,5 saattir burada bekliyorum. Suyu yeni temizlediler ama araba çalışmıyor. Arabadan inemedim. Arabanın içi su doldu, her taraf su doldu" dedi.

ALTGEÇİT SUYLA DOLDU

Merkez Osmangazi ilçesi Merinos mevkiindeki alt geçitte bulunan rögarlar, gece saatlerinde etkili olan yoğun yağış nedeniyle tıkandı. Rögarların tıkanmasının ardından altgeçit suyla doldu.

ARIZALANAN OTOMOBİL ALTGEÇİTTE MAHSUR KALDI

Bu sırada alt geçide giren Oktay Sarıkaya yönetimindeki 16 LMC 99 plakalı otomobil arızalanarak alt geçitte mahsur kaldı.

Bursa'yı Sağanak Vurdu! Sürücü, Su Dolan Alt Geçitte 3,5 Saat Mahsur Kaldı

SU TAHLİYE EDİLDİ

Görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yolu araç trafiğine kapatarak durumu itfaiye ve BUSKİ ekiplerine bildirdi. İtfaiye ve BUSKİ ekiplerinin çalışmaları sonucunda alt geçitte biriken su tahliye edildi.

Bursa'yı Sağanak Vurdu! Sürücü, Su Dolan Alt Geçitte 3,5 Saat Mahsur Kaldı

KAPANAN TRAFİK ULAŞIMA AÇILDI

Trafiğe kapanan alt geçit, otomobilin çekiciyle götürülmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Bursa'yı Sağanak Vurdu! Sürücü, Su Dolan Alt Geçitte 3,5 Saat Mahsur Kaldı

ARACINDAN AYRILMADI

Sürücü Sarıkaya, su tamamen tahliye edilene kadar, itfaiye ekiplerinin yardım talebini kabul etmeyerek aracından ayrılmadı.

Bursa'yı Sağanak Vurdu! Sürücü, Su Dolan Alt Geçitte 3,5 Saat Mahsur Kaldı

"3,5 SAATTİR BURADA BEKLİYORUM"

Telefonunun şarjı olmadığı için yardım çağıramadığını söyleyen Sarıkaya, "Buradan geçerken sanırım rögar kapakları kapanmış. Burası göl gibiydi. 3,5 saattir burada bekliyorum. Suyu yeni temizlediler ama araba çalışmıyor. Arabadan inemedim. Arabanın içi su doldu, her taraf su doldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıkaya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (4)

Gurbetci:

Bu ülke de birşey de doğru gitsin

5
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

her şey doğru giderse hayatın heyecanı kalmaz abi, sorun olacak ki yaşama isteğin olsun, saksı çalışsın abey

yanıt3
yanıt2
tırcı osman:

adamların kafası çalışmıyo ki abi, su basacak yerlere her gün balık yumurtası atacaklar abi, arabaya su girerken balıklarda girecek abi, eve eli boş gitmezler hiç olmazsa

2
5
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Akp belediyesi iyi çalışıyor sözde ama sahtekarlar gariban insanların sırtından geçinen kişiler bunlar işte

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title